Felismerhetetlen hangja van az énekesnek az új dalban

Nem ő énekli?

Hallgasd meg te is Justin Bieber új számát, és garantáltan tátva marad majd a szád!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Justin Bieber legújabb albuma, a Believe Acoustic január 29-én jelenik meg.

A lemezről máris kiszivárgott egy dal, amit fel is töltöttek a Youtube-ra. Ám valami nem stimmel vele.

Furcsa énekhang

A Yellow Raincoat című dal, amely felkerült a videomegosztó oldalra, nagy zavart keltett, ugyanis a számot meghallgatva egyáltalán nem az az ember benyomása, hogy Justin Bieber lenne az előadó.

Ez még persze nem a hivatalos verzió, de az ő neve alatt fut, viszont tökéletes ellentétben áll egy másik új Bieber-nóta hangzásával.

Nemrégiben ugyanis megjelent egy Bieber-szám akusztikus verziója, annak örömére, hogy már hatéves a tinisztár Youtube-csatornája - ez a megmozdulás hivatalosan történt.

A Take You című alkotás valóban Justinhoz tartozik, és a jól ismert énekhang egyértelműen beazonosítható rajta. A két dalt összevetve és egymás után hallgatva felmerülhet benned a gondolat, hogy a két előadó nem ugyanaz.

A legdögösebb külföldi sztárok 25 év alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

A szakításról szól

Sokak szerint azonban mégis Justinhoz tartozik az alkotás, és az érvek alapján valószínűleg tényleg így van. A szövegben ugyanis több utalás is szerepel a Selena Gomezzel való szakításukra, és a hangzásvilág is Bieber stílusára utal. Az is lehet, hogy a felvétel csak egy demó változata a dalnak, vagy Justin egy másfajta éneklési technikával, hangszínnel kísérletezik. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Maga az énekes még nem nyilatkozott a felvételről, nem cáfolta meg, hogy a kiszivárgott szám tényleg az albumon szereplő dal, és nem is támasztotta alá. Így semmiben sem lehetsz biztos legalább január 29-ig, amikor hivatalosan is megjelenik az új lemez, a Believe Acoustic.

Te mit gondolsz, Justin Bieber énekli a Yellow Raincoat ezen verzióját?

Ezt is szeretjük