Botrány! Bedrogozva csalta meg barátnőjét a népszerű tinisztár

Úgy tűnik, mintha Justin Bieber tényleg kezdené elveszíteni az irányítást a dolgok felett.

Sokan már attól féltik Justin Biebert, hogy elindult a lejtőn a fiatalon jött világhírnév miatt. 2012 vége felé egyre több ügye volt, ami rossz szájízt hagyott maga után, és ez az év sem indul jobban.

A röpke néhány nap alatt, ami 2013-ból eltelt, már végig az énekes nevétől volt hangos a sajtó a különböző, mostanában történt furcsa esetek kapcsán.

Húzós szilveszter

Ami a szilveszterezést illeti, Justin ezúttal nem fogta vissza magát. Balszerencséjére azonban senki előtt nem maradt titokban a görbe este.

A TMZ fotói szerint Bieber egy kisebb társasággal búcsúztatta az óévet, ahol előkerült a füves cigi, és az énekes sem maradt ki a buliból. 

Ráadásul arról is felröppent a hír, hogy a tinisztár ugyanezen az estén igencsak intim kapcsolatba került egy lánnyal, aki bizony nem Selena Gomez. Hogy ez mekkora probléma, abban nem lehet biztos az ember, mert a novemberi szakítás óta bizonytalan a kettőjük közötti helyzet.

Bár a két híresség a történések idején hivatalosan együtt járt, mégis külön töltötték a szilvesztert, és az ominózus buli után a pletykák szerint Selena faképnél hagyta kicsapongó barátját - ezúttal talán végleg.

A legdögösebb külföldi sztárok 25 év alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

A lesifotós halála

A szilveszteri mulatozással párhuzamosan tragédia történt. Justin Bieber két barátja vezette az énekes kocsiját, amikor egy Los Angeles-i paparazzo figyelmes lett a járműre. Le akarta fotózni a kocsit a forgalmas útszakaszon, mert azt hitte, Justin ül benne, és a rendőrök hiába figyelmeztették a veszélyre, ő mindenáron véghez akarta vinni a tervét. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Nem tudta, hogy a vesztébe rohan: mielőtt bármit csinálhatott volna, halálra gázolták. Ám nem sokkal ez előtt egy telefonhívásban megemlítette, látta, amint Justin marihuanát szív. A 29 éves lesifotós egy volt azok közül, akik megszállottan hajszolják az énekest, Bieber pedig bevallottan utálta a férfit, hiszen úgy érezte, megkeseríti az életét. Ám a fotós halálakor ő is megrendült, és egy rövid nyilatkozatban fejezte ki részvétét a család felé.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük