Közveszélyesen vezet az énekes? Már megint elkapták a rendőrök
Justin Biebert már hatodszor állították meg a rendőrök vezetés közben, mert valami nem stimmelt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Justin Biebernek még nincs hároméves a jogosítványa, de már többször állították meg őt a rendőrök, mint másokat hosszú évek alatt.

Justin Bieber megint bajba került

Lehet, hogy ez a tapasztalatlanságának köszönhető, de talán nem ártana, ha kicsit jobban odafigyelne a szabályok betartására.

Ferrarival száguldozott

Pár napja valószínűleg gyorshajtásért kapcsolták le az énekest a rendőrök, amikor útnak indult a hollywoodi éjszakába. Pontos információkat nem tudni arról, hogy mi történt, de több külföldi magazin állítja ugyanazt.

A TMZ információi szerint Justin elég nagy sebességgel hajtott egy világos színű Ferrarival, mire egy rendőrautó szirénázva utánaeredt, majd a biztos úr megállásra utasította őt, és meg is bírságolta.

Az énekes nem tagadja az esetet, sőt, még egy igen homályos fényképet is megosztott a nagyvilággal egy okostelefonos alkalmazás segítségével.

Elképzelhető, hogy a mostani eset a Selenával való kapcsolatában felmerült problémák számlájára írható, és a tinisztár úgy gondolta, ki kell szellőztetnie a fejét, amikor a veszélyes cselekedetre vetemedett. Ám nem ez volt az első eset, amikor Justin vezetési tudása kérdésessé vált.

Már máskor is előfordult ilyen

Justin Bieber 2010 áprilisában szerezte meg a jogosítványt, és szépen lassan sorra gyűltek az ügyei, amikben a rendőrségnek is szerepe volt. Az első év zökkenőmentesen zajlott, de 2011 nyarán máris felröppentek egy rejtélyes esettel kapcsolatos hírek.

Justin éppen Sean Kingstonnal utazott az autójában, amikor kapcsolatba került a rendőrökkel. Két verzió van, az első szerint Justin kért segítséget, mert a rajongók megrohamozták őket. A másik változat sokkal viccesebb: eszerint Justint azért állították meg a rendőrök, mert 12 évesnek nézték.

Egy hónappal később a fiú Everlasttal, a rapperrel versenyzett, és Justin karambolozott. Októberben egy szabálysértés miatt állították meg, de egy figyelmeztetéssel megúszta. A következő alkalom sem váratott magára sokat: decemberben szintén lekapcsolták, ugyanazért, amiért ősszel, és megint figyelmeztetést kapott.

Fél éven belül két gyorshajtás

Bár a decemberi incidens után úgy tűnt, a sztár lenyugodott, összesen fél évig bírta incidens nélkül. Idén nyáron megint megállították, és az ok ugyanaz volt, mint ezen a héten: gyorshajtás. Ekkor vádat is emeltek ellene, de azt nemrégiben ejtették. Justin azzal védekezett, hogy azért kezdett száguldozni, mert egy lesifotós elől menekült.

Ezt is szeretjük