Vége a szerelemnek: Justin Bieber magyar modellel flörtölt
Justin Bieber és Selena Gomez mindenkit meglepett, amikor bejelentették a szakításukat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hollywood két, jelenleg talán legmeghatározóbb tinisztárjának szerelmét az egész világ nyomon követte. Nem meglepő tehát, hogy hamar híre ment annak is, hogy szakítottak.

Justin Bieber és Palvin Barbara

Justin Bieber és Selena Gomez közel két év után döntött úgy, hogy útjaik különválnak. De vajon mi vagy ki állhatott a háttérben?

Magyar lány is van a dologban

A szakítás miértjeiről nem tudni konkrét információkat, ezért csak a találgatásokra hagyatkozhatunk. Ilyen elmélet az is, hogy Justin egy magyar modellel került közelebbi kapcsolatba.

November 7-én került megrendezésre a Victoria's Secret nagyszabású fehérnemű-bemutatója, ahol más világsztárok mellet Justin Bieber is fellépett, és élvezte az alulöltözött lányok társaságát. Ugyanezen az eseményen modellként volt jelen a magyar üdvöske, a 19 éves Palvin Barbara. A bemutató után olyan képek kerültek napvilágra, amin Barbi és Justin közösen pózolnak, és egy másik eset tovább erősítette a gyanút, hogy a két fiatal egymásra talált. Később Selena is megszólalt, és még a szakítás bejelentése előtt azzal csitította a rajongóit egy közösségi oldalon, hogy nem féltékeny Barbira.

A show után mindketten részt vettek az Oroszlánkirály bemutatóján a Broadwayn, a modell pedig egy közösségi oldalon osztotta meg, hogy hol volt. A posztja mindössze a darab címéből és egy szívecskéből állt. Ez már elég ahhoz, hogy azt feltételezze a világ, Selena féltékenységből szakított.

Vissza akarja kapni a barátnőjét?

Justin Bieber minden pletyka ellenére reménykedik, hogy kapcsolatukat még meg lehet menteni, de talán már késő. Múlt héten egy rádiós interjúban árulta el, hogy már nincsenek együtt Selenával, és akkor azt nyilatkozta, nem tudja, mi zajlik éppen az életében, így inkább nem kommentálta az eseményeket.

Többen úgy gondolják, az énekes azon lesz, hogy visszakapja volt barátnőjét, és talán ez is csak egy újabb szakítás, amit aztán békülés követ, de talán Selena máshogy gondolja ezt. Hogy a lány hogyan vélekedik a dologról, azt Justin vasárnap próbálta meg kideríteni, amikor mindkettőjüknek New Yorkban volt dolga.

Egy hotelben találkoztak, és Justin csak órákkal később távozott, de úgy tűnik, a dolgok állása nem változott, mert hivatalosan még mindig külön vannak. Justin, amellett, hogy még szereti Selenát, és vissza akarja kapni, szórakozni is szeretne, és csábítják őt a modellek, akik körülvették a bemutatón, így a dolgok kimenetele még kérdéses.

Képeken a Victoria's Secret 2012-es kollekciója

Ezt is szeretjük