Több millióan ülnek kerekesszékben gerincvelő-sérülés miatt - Futással segíthetsz rajtuk
A Wings for Life World Run segít, hogy egy szuper napot szervezhess a jótékonyság jegyében, és részese lehess a gerincvelő-sérülés gyógyítására alapított globális mozgalomnak.

wings-for-life4
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Világszerte több millió ember kényszerül kerekesszékbe gerincvelő-sérülés miatt, leggyakrabban közlekedési baleset következtében. A Wings for Life alapítvány minden évben jótékonysági futást szervez, hogy annak teljes bevételéből támogathassa azok gyógyulását, akik gerincvelő-sérülés miatt kerekesszékben élik életüket.

- Fuss azokért, akik nem futhatnak! - 2014 óta már több mint 435 ezer résztvevő tett így az éves Wings for Life World Run futásokon, ahol a nevezési díjak és adományok 100%-a a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítását támogatja. A Wings for Life Alapítvány célja, hogy megtalálja a gyógymódot, amihez bárki hozzájárulhat egy jótékonysági futás szervezésével. Bár a gyógymódot még mindig keresik, az előrelépés folyamatos.

Mikor és hogyan futhatsz?

Idén május 6-án rendezik a Wings For Life World Run jótékonysági futást. Az egyedi tervezésű applikációnak hála a résztvevők egyedül is futhatnak, illetve számtalan további helyszínen szervezhetnek közösségi eseményeket. Az alkalmazás mindenhol, mindenkinek lehetővé teszi, hogy a mozgalom részévé válhasson. 

Magánszemélyektől kezdve a fitneszstúdiókon, sportklubokon, városi önkormányzatokon át a magánvállalkozásokig bezárólag bárki szervezhet App Run közösségi eseményt. Ha szeretnél változást hozni a gerincsérültek világába azzal, hogy Wings for Life World Run futást szervezel lakóhelyeden, akkor jó hírünk van: ezt most minden eddiginél könnyebben megteheted. Válaszd ki a kívánt helyszínt, szervezd össze a barátaidat, családodat, kollégáidat és/vagy közösségedet május 6-ára, és fussatok együtt azokért, akik nem futhatnak!

Hogyan lehetsz szervező?

Először is, helyszínt kell választani. Keress egy kiindulópontot, ahol a futók találkozhatnak, és jelölj ki egy négy-hat kilométer hosszú útvonalat, ami biztonságos és forgalomtól mentes: lehet ez egy park, sétálóutca vagy egy vidéki rét. Ha ez megvan, látogass el az oar.wingsforlifeworldrun.com oldalra, és keresd az Organized App Run Manager felületet.

Az Organized App Run Manager lépésről lépésre végigvezet a sikeres futás szervezésén. Lépj be, és töltsd ki a szükséges adatokat a weboldalon. A Manager tartalmaz egy teljes eszköztárat az aktivációhoz: plakátokat, szórólapokat, képeket, sajtóközlemény-sablonokat és számtalan más hasznos dolgot, amire egy szervezőnek szüksége lehet.

Amint aláírtad a megállapodást, és minden átment a jóváhagyási folyamaton, az eseményed megjelenik a Wings for Life Word Run alkalmazásban és a weboldalon is. Érdemes minél előbb befejezni ezt a folyamatot, hogy elég időt adhass a futóidnak a csatlakozáshoz.

Ha nem szerveznél, de futnál 
A Red Bull és Balaton Man nagy, közös futást szervez a Margitszigetre május 6-án. 

Különleges élménnyé teheted

A szórakoztató és inspiráló hangulat megteremtéséhez használd bátran a képzeletedet. Nyugodtan szervezhetsz az eseményre helyi partnereket, DJ-t vagy élő zenét, lehet vicces a dress code, vagy a futóidat különböző kihívások elé állíthatod. Az emberek aktivizálásával segíted a globális mozgalom kiépítését, és hozzájárulsz a pénzgyűjtéshez a gerincvelő-sérülések gyógyítására. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A Wings for Life World Run jótékonysági futást a világ számos helyszínén egyszerre rendezik meg, és az alkalmazáson keresztül mindenki ugyanabban az időben indul, akár nappal, akár éjszaka van, ugyanazzal a céllal - hogy pénzt gyűjtsenek a Wings for Life Alapítvány számára. A jelentkezési díjak és az adományok 100%-a a Wings for Life végső céljának elérését támogatja. 2014 óta több mint 435 ezer ember, 193 nemzetiség vett részt a futáson a hét kontinens 58 országában. A futók eddig több mint 4,2 millió kilométer lefutásával összesen 20,6 millió eurót - 6,4 milliárd forintot - gyűjtöttek össze.

Ezt is szeretjük