Feloszlik a világhírű együttes? Drogproblémákkal küzd a lányok kedvence

Nagy bajok vannak a Jonas Brothers háza táján.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Jonas Brothers jelenleg a világ egyik leghíresebb fiúbandája. Az együttes tagjai a három Jonas fivér, a 25 éves Kevin, a 24 éves Joe és a 21 éves Nick.

A fiúk évek óta a tinilányok kedvencei, és a rajongók még a zenekar működésében bekövetkezett hosszú szünet ellenére is kitartottak mellettük. Ám az elmúlt napok eseményeiből sokan arra következtetnek, hogy a Jonas Brothersnek befellegzett.

Lemondták a turnét

A közeljövőben indult volna 19 állomásos turnéra a Jonas Brothers, a koncertkörutat azonban az első fellépés előtt visszamondták. A jegyek árát természetesen visszatérítik, de a rajongók így is döbbenten és csalódottan állnak a helyzet előtt. A fiúk a zenekarban kialakult súlyos nézeteltérésre hivatkozva törölték a tervezett turnét.

Nick Jonas egy korábbi interjúban azt nyilatkozta a Men's Fitness magazinnak, hogy a folyamatos támogatás miatt jó a testvéreivel dolgozni, más szempontból viszont nem, mert ha az ember hosszú távon nap mint nap ugyanazokkal az arcokkal van összezárva, egy idő után besokall, még akkor is, ha a családról van szó.

Később szárnyra kelt a pletyka, miszerint Nick ki nem állhatja bátyja, Kevin feleségét, Danielle-t. Kevin állítólag szerette volna, ha Dani velük tarthat a turnén, ám Nick ezt nem akarta, amiből végül hatalmas vita kerekedett. A napokban azonban egészen új dolgok derültek ki, amelyek teljesen más megvilágításba helyezik a történteket.

Joe és a drogok

Perez Hilton, Hollywood egyik legnagyobb pletykaoldalának tulajdonosa arról számolt be a minap, hogy Joe Jonas drogproblémákkal küzd, ami kielégítőbb magyarázatot ad a turné törlésére, mint egy családi konfliktus. A Jonas Brothers frontembere bátyja, Kevin társaságában találkozott Mike Bayer függőségi specialistával.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lehet, hogy a középső Jonas testvér kábítószer-függősége véget vet a zenekar karrierjének, ugyanis a napokban az együttes Twitter-fiókja is törlésre került: hiába kattintasz a linkre, csak annyit láthatsz, hogy az oldal nem található.

Ezt is szeretjük