Feloszlik a világhírű együttes? Drogproblémákkal küzd a lányok kedvence
Nagy bajok vannak a Jonas Brothers háza táján.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Jonas Brothers jelenleg a világ egyik leghíresebb fiúbandája. Az együttes tagjai a három Jonas fivér, a 25 éves Kevin, a 24 éves Joe és a 21 éves Nick.

A fiúk évek óta a tinilányok kedvencei, és a rajongók még a zenekar működésében bekövetkezett hosszú szünet ellenére is kitartottak mellettük. Ám az elmúlt napok eseményeiből sokan arra következtetnek, hogy a Jonas Brothersnek befellegzett.

Lemondták a turnét

A közeljövőben indult volna 19 állomásos turnéra a Jonas Brothers, a koncertkörutat azonban az első fellépés előtt visszamondták. A jegyek árát természetesen visszatérítik, de a rajongók így is döbbenten és csalódottan állnak a helyzet előtt. A fiúk a zenekarban kialakult súlyos nézeteltérésre hivatkozva törölték a tervezett turnét.

Nick Jonas egy korábbi interjúban azt nyilatkozta a Men's Fitness magazinnak, hogy a folyamatos támogatás miatt jó a testvéreivel dolgozni, más szempontból viszont nem, mert ha az ember hosszú távon nap mint nap ugyanazokkal az arcokkal van összezárva, egy idő után besokall, még akkor is, ha a családról van szó.

Később szárnyra kelt a pletyka, miszerint Nick ki nem állhatja bátyja, Kevin feleségét, Danielle-t. Kevin állítólag szerette volna, ha Dani velük tarthat a turnén, ám Nick ezt nem akarta, amiből végül hatalmas vita kerekedett. A napokban azonban egészen új dolgok derültek ki, amelyek teljesen más megvilágításba helyezik a történteket.

Joe és a drogok

Perez Hilton, Hollywood egyik legnagyobb pletykaoldalának tulajdonosa arról számolt be a minap, hogy Joe Jonas drogproblémákkal küzd, ami kielégítőbb magyarázatot ad a turné törlésére, mint egy családi konfliktus. A Jonas Brothers frontembere bátyja, Kevin társaságában találkozott Mike Bayer függőségi specialistával.

Lehet, hogy a középső Jonas testvér kábítószer-függősége véget vet a zenekar karrierjének, ugyanis a napokban az együttes Twitter-fiókja is törlésre került: hiába kattintasz a linkre, csak annyit láthatsz, hogy az oldal nem található.

Ezt is szeretjük