Feloszlik a közkedvelt együttes: a rajongókat sokkolta a hír

A JLS tagjai bejelentették, hogy közös zenei karrierjük a végéhez ért, de ettől még barátok maradnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2008-as angol X-Factor óta töretlen népszerűségnek örvendő angol JLS együttes meglepő bejelentést tett a napokban.

A tagok nem titkolják tovább: a zenekar feloszlik, de elmondásuk szerint a köztük lévő mély barátság megmarad. A rajongók közösségi oldalakon fejezték ki döbbenetüket és sajnálatukat a hír kapcsán.

Méltó befejezés

Második helyezést ért el a 2008-as angol X-Factorban a JLS nevű banda, és azóta számos rajongóval gazdagodtak. A zenekart UFO néven alapította Oritsé Williams, hogy némi pénzre tegyen szert beteg édesanyja megsegítésére.

Az együtt töltött közel hat év után a srácok úgy érezték, az lenne a legszebb búcsú, ha még egyszer utoljára mindent beleadnának, és így köszönnének el rajongóiktól.

Éppen ezért az év második felében új albumot adnak ki, Goodbye: The Greatest Hits címmel. Emellett még egy utolsó koncertkörútra indulnak, és a búcsúturné is a Goodbye címet viseli majd.

A fiúk hálájukat fejezték ki rajongóiknak a zenekar által kiadott nyilatkozatban.

- Az elmúlt hat év a leghihetetlenebb utazás volt, és sokkal több mindent értünk el, mint amiről valaha álmodni mertünk. Köszönjük a támogatást, az odaadást és a szeretetet, örökre megváltoztattátok az életünket, és nélkületek ma nem lennénk ott, ahol vagyunk - írták.

A csúcson kell abbahagyni

A JLS nem titkolja, miért válnak el az útjaik, és az ok igen egyszerű. Elmondásuk szerint mindössze arról van szó, hogy nem szeretnének elindulni a lejtőn, és nem akarják azt átélni, ami a legtöbb popbandát eléri: a hanyatlást. A fiúk nem zárják ki egy esetleges újrakezdés lehetőségét a távoli jövőben, de egyelőre nincs szó ilyesmiről.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Karrierjük néhány éve alatt a JLS számos helyen otthagyta a nevét a zeneiparon kívül is: több termék is fűződik hozzájuk, például játékbabák, parfüm, de még gumióvszer is. 

Ezt is szeretjük