Jelentős változás jön az Instagramnál: ez minden felhasználót érinteni fog

Ennek sokan fognak örülni.

GettyImages-1773274748

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Instagram kibővítette azon bejegyzések listáját, melyeknél beállítható, hogy csak a közeli ismerősök lássák azokat, írta a HVG.hu.

Arra eddig is lehetősége volt a felhasználóknak Instagramon, hogy létrehozzák a közeli ismerőseik listáját, hogy aztán csak azok számára jelenjenek meg bizonyos tartalmak. Ám mostantól a bejegyzéseknél és a Reels videóknál is beállítható lesz így a láthatóság.

Instagram Közeli ismerősök változása

Az Instagram Közeli ismerősök funkciójának használata nagyon egyszerű. A felhasználóknak nem kell mást tennie, mint hogy a Beállítások » Közeli ismerősök menüpont alatt megadják, hogy kik tartozzanak a közeli ismerősök körébe - ezt elég csak egyszer elvégezni - majd elkezdhetik elkészíteni a bejegyzést. Amikor az utolsó lépéshez, azaz a publikáláshoz érnek, a Láthatóság menüpontra klikkelve kiválaszthatják, hogy kik legyenek, akik látni fogják a bejegyzést. Amennyiben a Közeli ismerősökre kattintanak, a rendszer csak azoknak fogja megjeleníteni az adott tartalmat. 

Az elmúlt időszakban nem ez volt az egyetlen változás az Instagramon. Egy másik jelentős újításról itt olvashatsz.

GettyImages-1763609266
Fotó: Matt Cardy / Getty Images Hungary

Az Instagram a HVG információi szerint egyébként már dolgozik azon, hogy a Közeli ismerősökön kívül más részhalmazokra is bonthassák a követőiket. 

Ez nagy segítség lehet abban, hogy bizonyos bejegyzéseket csak bizonyos emberek lássanak. A Facebookon már régóta állíthatunk be ilyen szűrőket, így valószínűleg megvan az Instagram eszköze arra, hogy könnyen megvalósítsa ezt a fejlesztést, fogalmaz a portál.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bizarr és ijesztő meztelen alakot rögzített a Google Utcakép autója: ez rá a magyarázat

Sokan azt hitték, hogy valami természetfelettit látnak a fotón.

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük