Saját Instagram-fotóit trollkodja szét a fiatal nő, imádják érte
Geraldine West megmutatja a tökéletes Instagram-fotók mögötti valóságot.

geraldine-west-instagram
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A közösségi média használata az emberek többsége számára az elmúlt alig két évtizedben az élet szerves részévé vált. Az iwiw után 2004-ben jött a Facebook, majd 2010-ben megjelent az Instagram is - ahol már tényleg a kép visz mindent.

A szöveg mindinkább háttérbe szorul, az agyonfilterezett és retusált fotók hordoznak gyakorlatilag minden információt. Ezek a tökéletes képek azonban egy olyan világot láttatnak, mely gyakorlatilag nem létezik. Mikor Geraldine West német influencer ráébredt erre, elkezdett viccet csinálni - kicsit saját magából is.

Instagram és valóság

Azok, akik túl sok időt töltenek a Facebookon, Instagramon, miközben nem emlékeztetik magukat újra és újra a tényre, hogy a mutatóujjukkal pörgetett világ nagyon nem valóságos, minden nappal egyre rosszabbul érezhetik magukat. A tökéletesebbnél tökéletesebb bikinis fotók, házi készítésű születésnapi torták és párkapcsolati illúziókat bemutató képek univerzumában Geraldine West megmutatja, hogy soha nem szabad hinni annak, amit látsz. A német influencer vicces képpárokkal érzékelteti az Instagram és a valóság közötti nagyon távoli kapcsolatot.

A tavasz érkezése az Instagramon és a valóságban. Geraldine több mint 52 ezres követőtábora vevő volt a posztra.

A valóságban nehéz úgy futni akár csak néhány kilométert is, hogy a táv végén Instagram-kompatibilis legyen az ember.

És te milyen ruhában szoktál megérkezni a strandra? Hűtőtáskát, napozóágyat, görögdinnyét viszel magaddal?

Milyen is a tökéletes turista? Tedd a kezed a szívedre, és valld be, hogy sem a párizsi sem az amerikai Disneylandben - illetve sehol máshol - nem láttál még a bal oldalihoz hasonlót!

A megfelelő póz megtalálása elsődleges szempont a közösségi médiában megjelenő fotókon. Meg persze a frizura és a smink is sokat segít.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem, valójában a hűvösebb évszakok beköszöntével a nők nem csak forró csoki kortyolgatásával tesznek a hideg ellen.

A tökéletes Insta-fotók mögött

És hogy milyen körülmények között is készülnek a tökéletes Insta-fotók? Ha kíváncsi vagy, a következő képeket is érdemes lesz átlapoznod.

Ezt is szeretjük