Ennek a macskának komoly gondjai vannak az ivással: a róla készült videónál ma már nem látsz röhejesebbet

Ember legyen a talpán, aki nevetés nélkül bírja végignézni a zseniális videót.

GettyImages-590246088
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Kylo nevű macska több mint 36 ezer követővel büszkélkedhet az Instagramon. Az aranyos állat leginkább a különleges ivós videói miatt került az érdeklődés középpontjába.

A cica ugyanis egészen furcsa módon próbál meg vízhez jutni a gazdája csapjából. Ember legyen a talpán, aki nevetés nélkül bírja végignézni az imádni való állat ivási kísérleteit.

Inni próbált a macska

Megint felkapta az internet a Kylo nevű influenszer cicus egyik videóját, amelyen az állat megpróbál vizet inni egy csapból. Az unott arcú jószágot a gazdája próbálta meg megtanítani a csapból ivás fortélyaira, a videó alapján azonban Kylónak még van egy kis gyakorolnivalója. A nyelvmozgás már stimmel, de az irányon még van mit csiszolni.

A Metro által megosztott videót néhány nap alatt több mint tízmillióan nézték meg. A videó alá kommentelők nagy része nagyon cukinak találja az állatot, de néhány hozzászóló szerint Kylo gazdáinak nem ártana elvinnie állatorvoshoz a cicát, mert a viselkedése diabéteszre is utalhat.

Ha még több képet és videót néznél meg Kylóról, azt megteheted az iamkylo_ Instagram-oldalon.

És ha már macskákról és ivásról van szó, érdemes megnézni az azenmacskam.hu cikkét a cicáknak készült szökőkutakról, amely itt olvasható

Egy udvarban találtak rá az elhagyott cicára: imádni való felvétel készült az első fürdetéséről

A Ramsy nevű, cuki kóbor cicára egy New York-i ház hátsó udvarában találtak rá.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük