Senki nem bírja mosolygás nélkül végignézni ezeket a fotókat - Szerinted mit gondolnak a cicák ezeken a képeken?

Különleges és vicces portrékat készít a macskákról a fotós.

macskak cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nils Jacobi 2011-ben kezdett fényképezni, és szinte a fotózás minden területén kipróbálta magát. Egy jó ideig emberekről készített képeket a stúdiójában, de aztán rájött, hogy vannak felvételek, amik az emberi portréknál sokkal nagyobb figyelmet kapnak.

A cicákról készült képeit jobban szerette a közönsége, és bevallotta, ő is szívesebben dolgozott macskákkal, így hát inkább nyávogó modellekre váltott. Azóta szinte csakis bársonytalpúakat fotóz, és nagyon különleges, sokatmondó képeket lő róluk.

Imádni való, különleges képeken a cicák

Az általa készült felvételek egyáltalán nem olyanok, mint a hagyományos cicás fotók: ezek a képek közelről örökítik meg a macskák arckifejezéseit, és személyiségjegyeikről, gondolataikról is árulkodnak. Elárulta, teljesen lenyűgözi őt a szőrmókok függetlensége, kíváncsisága, és azt szeretné, ha más is úgy láthatná őket, ahogyan ő - ebben segítenek a róluk készült felvételek, amik mindenki napjába egy kis vidámságot csempésznek.

A fotókat az Instagramjára is posztolja a magát „catographer”-nek nevező művész, a visszajelzések szerint pedig tökéletesen megörökíti a cicák arckifejezéseit, személyiségét. A sokatmondó macskaarcokba mindenki beleláthatja, mit gondolhat éppen a modell, milyen személyiségű lehet az adott cica. 

Elárulta, pont ezért nincs is könnyű dolga: minden cica más, mindegyikük máshogy reagál a fényképezésre, ő pedig mindent megtesz, hogy ellazuljanak, ne érezzék magukat kellemetlenül. Imádja, hogy minden fotózás más, a procedúra minden pillanatát élvezi, és nagyon szeret macskákkal dolgozni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A képek alapján úgy tűnik, a cicák is szeretnek vele: elképesztően édes felvételek sikeredtek róluk, olyanok, amiken szinte beszél az arcuk. Szerinted mit gondolnak rajtuk?

"Jó volt ez az alutasakos, jöhet még egy!"

 "Szóval fotós vagy, hmm? És mik a szándékaid?"

"Ez a macskamenta jó kis cucc..."

 "Adj egy pacsit!"

"He? Ezt komolyan gondolod?"

Szokások, amikkel a cica elmondja, hogy szeret

A macskák a doromboláson kívül számtalan egyéb módon is kimutatják a szeretetüket, csak ezekről a szokásokról kevesen tudják, hogy miről árulkodnak. Bár a gondolataikból és a szavaikból nem olvashatsz, a tetteikből nagyon is, hiszen ezekkel próbálnak kommunikálni veled. Ha a következőket gyakran tapasztalod a cicádtól, biztos lehetsz benne, hogy erősen kötődik hozzád, és nagyon szeret.

Ezt is szeretjük