Előre meg van írva a sorsod egy pálmalevélen: már a kutatók is vizsgálják!
Tudni akarod, hogyan alakul az életed? Van rá lehetőség!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy a szentek már évezredekkel a születésed előtt is tudták, hogyan alakul majd az életed, és ezt írásos formába is öntötték, amit te magad is elolvashatsz?

Ez bizony nem kitaláció: az indiai pálmalevél kéziratok több százmillió ember sorsát őrzik, és a fordítóknak hála bárki megtudhatja, hogy mit tartalmaz a sajátja, ennek segítségével pedig válaszokat és útmutatást kaphat.

Mi a pálmalevél kézirat?

"Évezredekkel ezelőtt - a szentek korában -, amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak.

Napjainkban féltve őriznek sok millió különleges pálmalevelet titkos könyvtárakban Indiában, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak" - olvasható az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének oldalán.

Ezek a leletek azért különösen érdekesek, mert 110 millió ma is élő, köztük több százezer magyar ember sorsát tartalmazzák. A részletes jóslatok kitérnek az életcélokra, a problémákra és azok megoldásaira, az egészségi állapotra, és nem egyszer pontos nevek és dátumok is olvashatóak rajtuk.

Így találhatod meg a pálmaleveledet!

Persze nem mindenkinek van ilyen pálmalevele - a szövetség szerint azok a kiválasztottak, akikről készült ilyen kézirat, valamilyen úton-módon tudomást szereznek erről az egyébként nem túl ismert információról, majd az első pillanattól kezdve késztetést éreznek arra, hogy megtalálják a sajátjukat. Míg korábban erre csak zarándokút során volt lehetőség, ma már világszerte több szövetség működik, ami azért jött létre, hogy levegye ezt a terhet az érdeklődők válláról.

Ha úgy gondolod, hogy te is a kiválasztottak közé tartozol, vedd fel a kapcsolatot az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetséggel, akik önkéntes munkatársaik segítségével mindent megtesznek azért, hogy megtalálják a rólad készült feljegyzéseket. Ha kételkedsz a dologban, nézd végig a honlapon található beszámolókat a Pálmalevél élmények pont alatt, olyan személyektől, akik már megtudhatták, mi van a saját pálmalevelükön.

Ezt is szeretjük