Meglepő videó hasít az interneten: így kell elaltatni egy tyúkot
Ha kíváncsi vagy, hogyan lehet elaltatni egy tyúkot, akkor mindenképp nézd meg ezt a videót.

GettyImages-1301453978
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaha is felmerült benned, hogy milyen jó lenne elaltatni egy tyúkot, akkor a Remény Farm új videója neked szól! 

És ehhez még aneszteziológusra vagy altatóra sem lesz szükséged, csak egy apró trükkre.

Így kell elaltatni a tyúkot

A Remény Farm egy apró magyarországi gazdaság, amelynek tulajdonosai, Anna és Dávid célul tűzték ki, hogy hogy tiszta, klímatudatos élelmiszerekkel segítsék az emberek és a Föld egészségét. A fiatal gazdák a nulláról építették fel a farmot, és egy olyan fenntartható modellt álmodtak meg hozzá, amellyel tiszta élelmiszert tudnak előállítani maguknak, a barátaiknak és a vevőiknek. 

A Remény Farm közösségi médiás jelenléte is igen erős, népszerű Instagram- és YouTube-oldaluk is van. Az Instagram-oldalukra néhány napja felkerült egy elég különös videó, amelyen Anna megmutatja, hogy hogyan lehet elaltatni egy tyúkot. A videó több magyarázatra nem is szorul, a képsorok önmagukért beszélnek. 

A videó alatti hozzászólások alapján többen is ismerik a trükköt, az egyik kommentelő nagypapája gyerekkorában például díszsort rakott az általa elaltatott tyúkokból a kapujukba, amíg a szülei nem voltak otthon. Egy másik hozzászóló azzal kapcsolatos aggodalmát fejezi ki, hogy az állat talán nem is alszik, hanem simán csak elájult. Egy harmadik kommentelő pedig arra kíváncsi, hogy tulajdonképpen mire is jó a tyúkok elaltatása. 

Az autósok nem hittek a szemüknek, amikor felbukkantak a medvék az országúton: videón a döbbenetes eset

Váratlan jövevények lassították le a forgalmat egy romániai országúton.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük