10-ből 9-en a nevére sem emlékeznek, pedig nemrég még világsztár volt

Te tudod, ki ő?

Így lett ígéretes tehetségből egydalos előadó.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly ilyenkor még nem gondoltuk volna, hogy a 2014-es nyár slágerét, a Fancyt jegyző Iggy Azaleát hamarosan hullócsillagként emlegetjük majd. Az ausztrál rapperről mostanában nem sokat hallani, ennek pedig nyomós oka van.

A looper.com összegyűjtötte az összes hibát, amit az egyébként ígéretes előadó elkövetett szépen induló, de kérészéletű karrierje során, és így már teljesen világos, hogy az egykori sztár miért tűnik el szép lassan a süllyesztőben.

Dráma és botrányok

Már 2014 szeptemberében megkezdődött a balszerencse áradása Iggy Azalea számára, amikor exbarátja, Hefe Wine zsarolni kezdte a rappert. A férfi - akinek egyébként volt köze a zenei munkálatokhoz - részesedést akart a Fancy jogdíjaiból, ellenkező esetben nyilvánosságra hozott volna egy szexvideót, amit ő és a rapper korábban magáncélra készítettek. 2015 júliusában, hosszú pereskedés után végül elérte, amit akart, a sztár egy rakás pénzt fizetett neki.

Eközben kollégái is kikezdték Iggyt: hatalmas szócsata kerekedett a Twitteren, amikor Nicki Minaj és Azealia Banks becsmérelte az ausztrál rapper munkáját, és kijelentették, hogy szerintük nem érdemelte meg az elismerést. Amikor Iggy ingerülten visszavágott, a vitába bekapcsolódott Q-Tip és TI is, így a lánynak esélye sem volt felülkerekedni a többi rapperen.

A Twitter-botrányt követően Iggy bejelentette, hogy hamarosan turnéra indul, ám a The Great Escape első koncertje előtt néhány nappal elhalasztották a kezdést, a pletykák szerint azért, mert vita bontakozott ki a sztár és a menedzserei között, akik emiatt megtagadták tőle a fellépések finanszírozását. Nem sokkal később az egész turnét törölték, a Billboard forrásai szerint érdeklődés hiányában: egyes helyszíneken állítólag mindössze 20 jegyet sikerült eladni - ezt a sztár ügynökei utólag cáfolták.

Ezt követően kiszivárgott néhány korábbi megszólalása, amelyben a melegeket sértegette, és hiába kért bocsánatot, a 2015-ös pittsburghi Pride-on való fellépését is törölni kellett. Épphogy lecsengett az ügy, Iggy felbosszantotta Britney Spears rajongóit és magát az énekesnőt is egy neki címzett Twitter-bejegyzéssel, ami nem sült el túl jól, és később megint magyarázkodhatott.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Mindezek ellenére Iggy Azalea jelenleg egy új albumon dolgozik, ami állítólag 2016-ra várható - ellentétben a korábbi ígéretekkel, amelyek 2015 nyarára datálták a lemezt. Nem lehet előre megmondani, hogy sikeres lesz-e az új projekt - már ha megvalósul egyáltalán -, de annyi biztos, hogy a fenti esetek nem tettek jót a sztár renoméjának.

Ezt is szeretjük