10-ből 9-en a nevére sem emlékeznek, pedig nemrég még világsztár volt

Te tudod, ki ő?

Így lett ígéretes tehetségből egydalos előadó.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly ilyenkor még nem gondoltuk volna, hogy a 2014-es nyár slágerét, a Fancyt jegyző Iggy Azaleát hamarosan hullócsillagként emlegetjük majd. Az ausztrál rapperről mostanában nem sokat hallani, ennek pedig nyomós oka van.

A looper.com összegyűjtötte az összes hibát, amit az egyébként ígéretes előadó elkövetett szépen induló, de kérészéletű karrierje során, és így már teljesen világos, hogy az egykori sztár miért tűnik el szép lassan a süllyesztőben.

Dráma és botrányok

Már 2014 szeptemberében megkezdődött a balszerencse áradása Iggy Azalea számára, amikor exbarátja, Hefe Wine zsarolni kezdte a rappert. A férfi - akinek egyébként volt köze a zenei munkálatokhoz - részesedést akart a Fancy jogdíjaiból, ellenkező esetben nyilvánosságra hozott volna egy szexvideót, amit ő és a rapper korábban magáncélra készítettek. 2015 júliusában, hosszú pereskedés után végül elérte, amit akart, a sztár egy rakás pénzt fizetett neki.

Eközben kollégái is kikezdték Iggyt: hatalmas szócsata kerekedett a Twitteren, amikor Nicki Minaj és Azealia Banks becsmérelte az ausztrál rapper munkáját, és kijelentették, hogy szerintük nem érdemelte meg az elismerést. Amikor Iggy ingerülten visszavágott, a vitába bekapcsolódott Q-Tip és TI is, így a lánynak esélye sem volt felülkerekedni a többi rapperen.

A Twitter-botrányt követően Iggy bejelentette, hogy hamarosan turnéra indul, ám a The Great Escape első koncertje előtt néhány nappal elhalasztották a kezdést, a pletykák szerint azért, mert vita bontakozott ki a sztár és a menedzserei között, akik emiatt megtagadták tőle a fellépések finanszírozását. Nem sokkal később az egész turnét törölték, a Billboard forrásai szerint érdeklődés hiányában: egyes helyszíneken állítólag mindössze 20 jegyet sikerült eladni - ezt a sztár ügynökei utólag cáfolták.

Ezt követően kiszivárgott néhány korábbi megszólalása, amelyben a melegeket sértegette, és hiába kért bocsánatot, a 2015-ös pittsburghi Pride-on való fellépését is törölni kellett. Épphogy lecsengett az ügy, Iggy felbosszantotta Britney Spears rajongóit és magát az énekesnőt is egy neki címzett Twitter-bejegyzéssel, ami nem sült el túl jól, és később megint magyarázkodhatott.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Mindezek ellenére Iggy Azalea jelenleg egy új albumon dolgozik, ami állítólag 2016-ra várható - ellentétben a korábbi ígéretekkel, amelyek 2015 nyarára datálták a lemezt. Nem lehet előre megmondani, hogy sikeres lesz-e az új projekt - már ha megvalósul egyáltalán -, de annyi biztos, hogy a fenti esetek nem tettek jót a sztár renoméjának.

Ezt is szeretjük