10 kedves idézet, ami a legjobb barátnődről és rólad szól
Lepd meg vele karácsonykor
Szebb ajándékot nem is adhatnál a legjobb barátnődnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs is jobb alkalom arra, hogy kifejezd a legjobb barátnőd iránti szeretetedet, mint a karácsony. Ilyenkor nyugodtan válhatsz érzelgőssé, és ő is viszonozni fogja.

Válogass a következő idézetek közül, és azt, amelyik a leginkább igaz rátok, küldd el a barátnődnek ajándékként - akár sms-ben, akár képeslapon, vagy az interneten keresztül.

Szívhez szóló idézetek

Egy igaz barátságnak az a jellemzője, hogy bármi történik is, az mit sem változik. A barátság és az a készség, hogy egymáson segítsünk, az élet hátralévő részére is megmarad. (Heinrich Harrer)

A legfőbb kincs nem az arany vagy az ékszer, nem is a műkincs. Sosem birtokolhatod azt, ami bent a szívedben nincs. A földi javak bizony mulandók, és idővel mind eltűnnek. Ám az igaz, hű barátságok soha, soha meg nem szűnnek. (Csingiling és az elveszett kincs című film)

Barát az, aki úgy tud segíteni és megszólítani, mint te... és benned én barátra találtam. (Rachel Joy Scott)

Az az igazi barát, akire mindig számíthatsz, aki minden különösebb ok és cél nélkül is melletted van. A barátok felvidítanak, ha rossz a kedvünk, velünk nevetnek, ha vidámak vagyunk, de a legfontosabb, hogy akkor is mellettünk állnak, ha igazából semmire sincs szükségünk. (Tonya Hurley)

Lelki bajok

Ha a barátnőddel vitáztál, vagy egyszerűen csak úgy érzed, összecsapnak a hullámok a fejed felett, nézd meg a videót! 

Vidám idézetek

Az igaz barát nem az, aki meghív egy drága ebédre, hanem az, aki halkan odaszól, hogy beragadt a fogad közé egy darab káposzta. (ismeretlen)

Valaki egyszer azt mondta, a bugyuta beszélgetés maximum akkor nyerhet értelmet, ha valaki különlegessel osztod meg. Remélem, tudod, hogy veled akár a semmiről is tudnék beszélni amíg csak élünk. (ismeretlen)

A jó barát garantálja, hogy kihoz a börtönből, de az igaz barát ott fog ülni melletted! (ismeretlen)

A régi barátokkal kapcsolatban az egyik legnagyobb áldás, hogy az ember megengedheti magának, hogy hülyét csináljon magából előttük. (Ralph Waldo Emerson)

Amikor minden hír rossz, és az ég teljesen szürke, és az összes csoki elfogyott, az egyetlen vigasztaló gondolat, hogy van egy olyan barátom, mint te. (ismeretlen)

Egy átlagos barát még sose látott sírni téged, az igaz barátnak mindig ott a válla, hogy kisírd magad rajta. Egy átlagos barát nem tudja szüleid keresztnevét, az igaz barát még szüleid mobilszámát is tudja. Egy átlagos barát szuper ajándékkal állít be a szülinapi bulidra, az igaz barát segít a buli előkészületeiben és a romeltakarításban.

 

Egy átlagos barát utálja, ha olyankor hívod, mikor már lefeküdt aludni, az igaz barát letol, hogy miért hezitáltál felhívni. Egy átlagos barátnak beszélhetsz a gondjaidról, az igaz barát segít megoldani őket. Egy áltagos barát vendégként viselkedik nálatok, az igaz barát kinyitja a hűtőt és kiszolgálja magát.

Egy átlagos baráttal vége a barátságnak egy nagyobb veszekedés után, az igaz barát úgy gondolja, addig nem is igazi a barátságotok, amíg igazán össze nem vesztetek egyszer. (Walter Winchell)

Ezt is szeretjük