Eddig ismeretlen oldalát mutatta meg a magyar énekesnő
Barbee és sok más magyar sztár is készül az ünnepre, és ezt ki is fejezik egy-egy karácsonyi dallal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Különleges karácsonyi meglepetéssel készült a rajongóknak Barbee. Két tehetséges énekesnőtársával közösen megalkottak egy karácsonyi dalt, illetve a hozzá tartozó klipet.

Barbee

Rajtuk kívül is vannak olyan magyar sztárok, akiket már olyannyira elkapott az ünnepi hangulat, hogy karácsonyi számot készítettek. Íme, a legjobbak.

Beige: Varázspor

A napokban készült el Barbee, Bogi és ValamiZsuzsi, azaz a Beige karácsonyi dala. A klippremier hétfő este volt, így a dalt és a hozzá tartozó videót már te is elérheted. A szám szövege, a dallam és a klipben látható környezet tökéletes karácsonyi hangulatot varázsol. A gyönyörű, síparadicsomi hangulatú faház, ahol a forgatás zajlott, a Mátrában található.

A három énekesnő azt ígérte, lesz folytatás, ugyanis a formáció nem csak egy dal erejéig állt össze. A következő klipjük tavaszra várható, addig pedig a lányok Facebook-oldalán tájékozódhatsz a velük kapcsolatos történésekről.

Itt betekintést nyerhetsz abba is, hogy hogyan zajlott a klipforgatás, és a legfrissebb interjúkról, megjelenésekről is kaphatsz információkat.

Lola: Ünnepelj ma velünk!

Egy másik fiatal magyar énekesnő, Lola is előrukkolt már egy gyönyörű, vidám karácsonyi dallal és klippel. A 24 éves aranytorkú lány egy külföldi reklám rövid zenéjét énekelte fel teljes hosszában magyarul. 

A dal az énekesnő Lola 3 című albumán jelent meg, a Gold Records kiadó gondozásában 2008-ban. A klipet és a dalt itt nézheted és hallgathatod meg.

Bencsik Tamara: Itt a karácsony

A szívhez szóló, megindító szövegű, lassú dalt Bencsik Tamara dolgozta fel. A nyolcvanas évekbeli számot eredetileg Szűcs Judith énekelte, és számos amatőr vagy profi előadót megihletett már. Szerintünk azonban az egyik legjobb verziót a Megasztárból ismert 25 éves énekesnőtől hallhatjuk. A dalt itt hallgathatod meg.

Kép: sztarokzenek.ewk.hu

Ezt is szeretjük