Ezzel az okostelefonnal a világ végéig is elmennénk: kipróbáltuk a Huawei P Smartot

Íme, a kendőzetlen igazság a Huawei P Smartról.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy reményekkel vágtunk bele az egyik legnagyobb kijelző-test aránnyal rendelkező, FullView-kijelzős Huawei-okostelefon, a P Smart tesztelésébe. Dióhéjban jelentjük: az új középkategóriás üdvöske kiállta a próbát.

Valaki a fényképezőtehetsége alapján választ okostelefont, mi a magunk részéről azt szeretjük, ha az eszköz bírja a gyűrődést. Magyarán, ne veszítse el a GPS-jelet, még a legeldugottabb futópályán se, miközben kristálytisztán cseng a fülünkben a zenebona, és a legfontosabb: ne fagyjon le, nagyjából... soha. Vagy maximum nagyon ritkán.

Amit a legjobban szerettünk

Nehéz másként fogalmazni, de a P Smart mondhatni, megtanulta a szokásainkat, és úgy osztotta be a processzor használatát, hogy az időben szabadítson fel területet az alkalmazások használatához. Mint kiderült, ez az EMUI 8.0 operációs rendszernek köszönhető, amit a gyártó egy Kirin 659-es, nyolcmagos processzorral, machine learninggel és intelligens érzékeléssel kombinált. 

Az operációs rendszer legújabb fájlkezelő programja pedig lényegében nonstop tisztítja a rendszert, hogy a készülék működése zavartalan legyen. Plusz a P Smart széria egy i5 koprocesszort is kapott, amivel könnyedén számolja a lépéseket, megállapítja a távolságot vagy a GPS-helyzetet - egyszer sem vesztette el a jelet -, egyúttal készenléti állapotban biztosítja a készülék alacsony energiafogyasztását is.

Szépen muzsikál, és az aksija is bivalyerős

Tegye fel a kezét, aki került már galibába, mert otthon hagyta a telefontöltőjét, nap végére pedig megnézhette magát! Velünk ez sokszor megesik, és hiába új telefon, azért bennünk volt a félsz, mi lesz, ha a túl sok "okosság" jól elszívja a maradék energiáját is. Nos, erre nem került sor, sőt, mi több, lazán kibírt két-három napot töltés nélkül. Újabb plusz pont. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A méretét még szoknunk kell

A FullView jelentéssel akkor szembesül az ember, amikor először kézbe veszi a telefont, és rájön: az egész olyan, mintha csak egy képernyőből állna. Félreértés ne essék, a készülék megjelenése nagyon esztétikus, mondhatni kecses, de egy hozzávaló telefontartót mindenképp érdemes beszerezni, mert, mint tudjuk, az ördög nem alszik.

Ezt leszámítva tényleg napestig ülhetnénk itt, de három hét alatt sem tapasztaltunk akkora hibát, amiért óva intenénk bárkit, hogy letegye a voksát a P Smart mellett. 

Ezt is szeretjük