Segítség, eltűntek a Femina cikkei a Facebookról! Így követhetsz minket továbbra is
Lépésről lépésre megmutatjuk, mit kell beállítani a Facebookon, hogy egy cikkünkről se maradj le!

meglepett-no-laptoppal
beauty and style
Top olvasott cikkek

Neked is feltűnt már, hogy jóval kevesebb Femina-cikk jelenik meg a Facebook-üzenőfaladon, mint eddig? Még nem? Valószínűleg csak idő kérdése, hogy nálad is bekövetkezzen a globális változás, de segítünk, hogy ennek ellenére se maradj le semmiről.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója ugyanis olyan változtatásokat eszközölt az oldalon, amelyek miatt a tartalmakat gyártó oldalak - mint a Femina - posztjai háttérbe szorulnak. Azonban nincs ok a pánikra, ha továbbra sem szeretnél lemaradni a legfrissebb cikkeinkről, pár lépésben megmutatjuk, mit kell tenned!

Lépéről lépésre

Először azt mutatjuk meg, hogyan állíthatod be számítógépről. Ha a változások után sem szeretnél lemaradni a Femina cikkeiről, menj fel a Facebook oldalunkra. A lenti kép szerint Kattints a követem gombra, és egyszerűen csak állítsd be a Megjelenítés elsőként opciót. Ez azért fontos, mert az alapértelmezett funkcióban a Femina-cikkeket a Facebook már nem időrend szerint fogja besorolni a hírfolyamodba, így valószínű, hogy a legtöbbről lemaradsz majd.

desktop-lepes1

Ha ez megvan, és a Megjelenítés elsőként opciót kipipáltad, érdemes beállítanod ugyanitt, hogy értesítést kérsz az eseményeinkről. Így nem maradsz le a Femina Klub előadásainkról. Ugyanott, a Követem-gomb alatt találod ezt a beállítási lehetőséget. Az alábbi képen mutatjuk.

desktop-lepes2

Ennyire egyszerű. Így, ha legközelebb felmész a Facebookra, a hírfolyamodban automatikusan első helyen jelennek majd meg a Femina cikkei, és nem fogsz lemaradni legérdekesebb, legfrissebb cikkeinkről, videóinkról.

Így állítsd be telefonról

Ha okostelefon van épp a kezedben, akkor az alábbi lépéseket kövesd. Nyisd meg a Facebook alkalmazást, és kattints a 3 függőleges csíkkal jelzett Beállításokra. Azon belül görgess le, és keresd meg a Hírfolyam beállításokat.

01

Kattints rá, és rögtön az első lehetőségeknél látni fogod Az elsőként megjelenők beállítása opciót.  Ha ebbe belemész, látni fogod az összes ismerősöd és minden általad bekövetett oldal listáját. Itt keresd meg a Femina.hu-t, és kattints rá. Akkor fogod tudni, hogy sikerült beállítani, ha megjelenik mellette egy kis kék-fehér csillag ikon. Pont, ahogy lejjebb látod.

02

Köszönjük, hogy vagytok!

El kell mondanunk, kedves olvasók, hogy nélkületek mit sem érne a Femina. Köszönjük nektek, hogy ennyien vagytok, és olvastok bennünket nap, mint nap! A Facebook-on immár egy 432 000 fős csapattá nőttük ki magunkat veletek együtt, és reméljük, ez még gyarapodni fog. Köszönjük, hogy vagytok, köszönjük, hogy olvastok, maradjatok velünk továbbra is!

Ezt is szeretjük