Ilyen a home office a valóságban: vicces képeken a webkamera mögötti világ
A járványhelyzet miatt sokan otthoni munkára kényszerültek, de ennek is megvannak a vicces pillanatai.

home-office-munka-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

A koronavírus egy teljesen új helyzet elé állította az embereket és ezzel együtt a munka világát is. Azok a cégek, amelyeknek erre lehetőségük volt, már a tavaszi időszakban otthoni munkára küldték alkalmazottaikat, és a második hullámmal ismét egyre többen home office-ból végzik a teendőiket.

Sem a munkáltatóknak, sem az alkalmazottaknak nem volt könnyű megszokni ezt az új helyzetet, hiszen a családosoknak sokkal nehezebb koncentrálni a feladatra, és az egyedül élők is könnyebben elkalandoznak gondolatban, ha nincsenek irodai körülmények között. A tavaszi időszakhoz képest mégis mindenkinek már könnyebben megy, és ezt humoros fotókon is ábrázolták.

Megmutatták azt is, amit a webkamera már nem lát

Sok helyen nemcsak a munkavégzést, hanem a tárgyalásokat, megbeszéléseket is áthelyezték online felületre, amikor a legtöbben próbálják olyan oldalukat mutatni, mintha csak élőben lennének. A leggyakrabban az emberek azzal trükköznek, hogy magukon és a háttérben is csak azt a részt csinosítják ki, amit lát a kamera, pont ettől olyan vicces, milyen más is ezzel szemben a valóság.

(Képek forrása: Twitter)

Ezt is szeretjük