Ilyen a home office a valóságban: vicces képeken a webkamera mögötti világ

A járványhelyzet miatt sokan otthoni munkára kényszerültek, de ennek is megvannak a vicces pillanatai.

home-office-munka-borító

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A koronavírus egy teljesen új helyzet elé állította az embereket és ezzel együtt a munka világát is. Azok a cégek, amelyeknek erre lehetőségük volt, már a tavaszi időszakban otthoni munkára küldték alkalmazottaikat, és a második hullámmal ismét egyre többen home office-ból végzik a teendőiket.

Sem a munkáltatóknak, sem az alkalmazottaknak nem volt könnyű megszokni ezt az új helyzetet, hiszen a családosoknak sokkal nehezebb koncentrálni a feladatra, és az egyedül élők is könnyebben elkalandoznak gondolatban, ha nincsenek irodai körülmények között. A tavaszi időszakhoz képest mégis mindenkinek már könnyebben megy, és ezt humoros fotókon is ábrázolták.

Megmutatták azt is, amit a webkamera már nem lát

Sok helyen nemcsak a munkavégzést, hanem a tárgyalásokat, megbeszéléseket is áthelyezték online felületre, amikor a legtöbben próbálják olyan oldalukat mutatni, mintha csak élőben lennének. A leggyakrabban az emberek azzal trükköznek, hogy magukon és a háttérben is csak azt a részt csinosítják ki, amit lát a kamera, pont ettől olyan vicces, milyen más is ezzel szemben a valóság.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Twitter)

Ezt is szeretjük