Ilyen valójában otthonról dolgozni: kendőzetlenül mutatja meg a művészpáros

Tényleg nagyon kényelmes otthonról dolgozni, ahogy ezt a képek is mutatják.

Otthoni munkavégzés képeken
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Legyen bármilyen oka is a home office-nak, a lakás egy pontja onnantól kezdve munkahely lesz, ahol jó esetben nyugodtan elvégezhetők a szükséges feladatok.

Persze vannak előnyei is a lakásirodának, hiszen akár pizsamaalsóban is ülhet a gép előtt az ember, és karnyújtásnyira van a hűtő. A spanyol Maria Suarez-Inclan Soignie és Nicholas Kugge közös projektje görbe tükröt tart az otthonról dolgozók elé.

Otthoni munkavégzés képeken

Előfordul, hogy a dolgozó home office-ban nem feltétlenül úgy néz ki, mint amit a publikum előtt is felvállalna. A tehetséges művészek humorosan mutatták be az otthoni munkavégzés lazább pillanatait, a munkahelyi ebédtől kezdve a hivatalos megbeszéléseken át a komoly ötleteléseket is illusztrálták, méghozzá nagyon mókás módon.

(Cikken belüli és ajánlóképek forrása: BoredPanda, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük