Ha így pózolsz, soha többé nem készül rossz kép rólad! Segítenek a modellek
Ha kíváncsi vagy a profik pózolási trükkjeire, olvass tovább!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindenkiről lehet előnyös képeket készíteni, csak tudni kell, milyen pózba érdemes rendeződnöd, mielőtt kattan a fényképezőgép vagy a telefon kamerája.

Ehhez mástól nem is kaphatnál hitelesebb tippeket, mint néhány modelltől, akik a Teen Vogue videójában mutatják be a szakmai titkokat.

Pózolj úgy, mint egy modell!

Egy jól eltalált beállítás, arckifejezés, játék a hajjal, vagy bármi ilyen apróság teljesen megváltoztathatja a fotóarcodat, ezért jól jöhet, ha megfigyeled, hogyan csinálják a modellek, és ellesel tőlük pár trükköt.

A Teen Vogue megkért néhány fotómodellt, hogy mutassák be kedvenc pózaikat, amelyeket a munkájuk során a legszívesebben használnak, mert tudják, hogy úgy biztosan remekül néznek ki. A bemutatóról videó is készült, amelyből sokat tanulhat egy hétköznapi lány.

Érdemes többször megnézned a kisfilmet, és minden részletet megfigyelned, sőt, akár a tükör előtt is gyakorolhatsz, hogy biztosan tökéletes legyen majd az eredmény, ha élesben megy a dolog. Készíthetsz pár próbafotót is, hogy kiderüljön, neked melyik póz áll a legjobban. Nézd meg a videót, és okulj!

Ezt is szeretjük