Ezt gyűlöli magán a legjobban egy nő, akinek tökéletes teste van

Meg fogsz lepődni!

A mások által tökéletesnek vélt modellek is bizonytalanok.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem létezik olyan nő, aki minden egyes testrészével maradéktalanul elégedett lenne - ez persze nem baj, amíg nem nyomja rá a bélyegét a mindennapokra.

Még a modelleknek sincs emberfeletti önbizalma, mégis a külsejükből élnek, még akkor is, ha vannak olyan testrészeik, amiket legszívesebben lecserélnének.

12 modell vallomása

Sokan irigylik a modellek külsejét, és biztosak benne, hogy az ő életük sokkal boldogabb, mert nem kell mindig amiatt aggódniuk, hogy hogyan néznek ki, ráadásul az egész világtól folyamatos visszajelzést kapnak arról, hogy szépek.

Ám a közönség már csak a legjobban sikerült és alaposan feljavított képeket látja a sorozatból, arról pedig hajlamos elfeledkezni, hogy a modell is ember, és talán éppen azért elégedetlen magával, mert minden szem örökké a külsejére fókuszál, és borzasztóan nagy rajta a nyomás emiatt.

Erre hívja fel a figyelmet a D.Efect ruházati márka kampányvideója, amelyben a Baltic Models, a PMST és a Reconnoitre Models ügynökség 12 bátor modellje mondja bele egyenesen a kamerába, hogy mit utál magán a legjobban. Lent megtalálod a videót, de ha nem beszélsz angolul, előtte elolvashatod, miket mondtak.

"A mai nap ugyanolyan lesz, mint a tegnapi. A reklámok, a média, a filmek, de még a barátaid is a szépséget közvetítik. Ennek nagy része egy ember jobb változata: javított, photoshopolt, megszépített. És a tökéletes külső iránt érzett megszállottság reménytelenül bizonytalanná és boldogtalanná tesz. De vajon csak te érzel így? Mi van a modellekkel, akiket lenyűgözőnek, tökéletesnek, gyönyörűnek hívunk?" - olvasható a kezdő képkockákon.

Ha nem így nézel ki, ne is menj utcára! 6 szempont, aminek meg kell felelni

Nézegess képeket!

Elolvasom

Van, aki a vállát, más a kezét utálja

"Nagyon utálom a vállaimat, mert nem egyforma magasak. A fotósok mindig megkérnek, hogy emeljem fel az egyik vállamat." - Ugne S.

"A ránc. Amikor mosolygok, a szám egyik oldalán megjelenik két ránc, amit egyáltalán nem szeretek." - Greta R.

"A kezeim hatalmasak, és nagyon sok problémám van velük, amikor elegánsnak és kecsesnek kell lennem. Utálom őket." - Veronika

"Régen zsiráfnak hívtak: 'Ó, jön a zsiráf!' Leginkább a fiúk, akik alacsonyabbak voltak nálam. Eiffel-toronynak éreztem magam." - Ugne C

"Nagyon nagy az orrom, és nagyon nem szeretem. Ezt mondtam egyszer az anyukámnak is, aki azt mondta, talán tényleg." - Justina G.

"A legnagyobb tökéletlenségem a nagy rés a fogaim közt. Mindenki nyuszinak hívott, én pedig csúnyának láttam magam." - Laura J.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

"Nem szeretem a szemeimet. Nagyon kicsik és sötétbarnák." - Ieva S.

"Azt hiszem, az anyajegyeimet utálom. Néha azt mondják rájuk, 'ó, istenem, mennyire...' Az emberek csak... Nem is tudom." - Beatice

"Az orrom hegye azóta zavar, amióta modellkedem. Mások is beszéltek már az orromról." - Vaida S.

"Nem tökéletes és nem hollywoodi a mosolyom. Próbálom nem mutogatni, különösen a képeken." - Toma D.

"Azt hiszem, fiús alakom van, és emiatt bizonytalan vagyok. Néha szeretném nőiesebbnek érezni magam." - Migle L.

"Nem vagyok elégedett a derekammal, szerintem túl széles. Azt kívánom, bár tökéletes alakom lenne." - Erika N.

"Ezt írd le: gyönyörű vagy, mert tökéletlen vagy" - ezzel zárul a videó.

https://www.youtube.com/watch?t=47&v=-JnyUvQYoLE
Ezt is szeretjük