4 dolog, amiből a pasi tudni fogja, hogy tetszik neked

Így biztasd őt

Ha szeretnéd éreztetni a pasival, hogy van esélye nálad, ezt finoman is megteheted.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fiú sincsenek könnyű helyzetben, ha kezdeményezni szeretne egy lánynál, ezért érdemes egy kicsit biztatni őt, és jelezni, hogy bátran léphet, mert van esélye.

Íme, négy apróság, amivel finoman a pasi tudtára adhatod, hogy tetszik neked.

Szemezés

Az egyik leghasznosabb módszer a szemkontaktus felvétele és megtartása, mert ebből te is leszűrheted, hogy tetszel-e a fiúnak, és ő is tudni fogja, hogy nem vagy közömbös iránta. Próbáld elkapni a tekintetét, és ha rád néz, ne fordulj el, csak néhány hosszú másodperc után.

Egy röpke összenézés még nem jelent semmit, de úgy tartják, hogy a legalább három másodpercig tartó, illetve annál hosszabb szemezés már egyértelmű jelzés. Ha a pasi fenntartja a szemkontaktust, te is látni fogod, hogy a szimpátia kölcsönös.

Mosoly

Ha szembejön a pasi, villants rá egy kedves, de félénk mosolyt: ez szintén egyértelmű jelzés lesz számára, és valószínűleg viszonozni fogja azt. Ezt többször is megismételheted, ezzel is kimutatva, hogy mindig örülsz, ha látod. Különösen akkor érdemes sokszor rámosolyognod, ha egyébként köszönő viszonyban vagytok, mert így biztos lehet benne, hogy nem csak üdvözlésképpen tetted.

Köszönés

Ha még nem ismeritek egymást, de már megvolt a mosoly és a szemkontaktus, továbbléphetsz, és rá is köszönhetsz a srácra. Ezt érdemes olyankor tenned, amikor nincsen közönségetek, így elkerülhetitek a kínos szituációt. Viszont ezt csak akkor próbáld ki, ha biztos vagy a dolgodban, mert az ismeretlenül köszönés már egy elég direkt és erős jelzés a srác felé, hogy tetszik neked, és szívesen megismernéd.

Beszélgetés kezdeményezése

Ha merész vagy, és biztosra akarsz menni, megteheted te az első lépést. Ide kattintva megtudhatod, melyek azok a témák, amiket bátran feldobhatsz az első beszélgetésnél anélkül, hogy ciki lenne a szituáció, és a pasi túlságosan rámenősnek tartana.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha azért nem mersz odalépni a sráchoz, mert attól félsz, hogy kínos lehet, amikor a lány kezdeményez, olvasd el korábbi cikkünket, amelyből megtudhatod, hogyan vélekednek erről a témáról a nők és a férfiak!

Ezt is szeretjük