Úgy regisztráltál ezekre az oldalakra, hogy nem is sejted: nézd meg a listádat
Ha valamelyiknek nem örülsz, azonnal törölheted is.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Szorítja, nyomja a lábad a cipő? Okos trükkök, melyekkel kényelmessé teheted »

Tökéletes szemöldök gyanta nélkül: így fésüld, hogy szedni is alig kelljen »

Nincs köldöke a Victoria’s Secret modelljének: ilyen a hasa retus nélkül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha eleged van az internetből, és törölni szeretnéd magad, vagy egyszerűen csak egyben szeretnéd látni, milyen oldalakra iratkoztál fel az idők során, látogass el a Deseat.me honlapra. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lehető leggyorsabban, legegyszerűbben és leghatékonyabban eltüntesd magad a világhálóról - de csak akkor, ha regisztrált Google-felhasználó vagy.

Ahhoz ugyanis, hogy a program kilistázza neked az összes korábbi tevékenységedet, be kell jelentkezned a Google-fiókoddal, és engedélyezned kell a hozzáférést, hiszen ennek alapján gyűjti össze az információkat a többi weboldalról. Ha ez megvan, felsorolják az érintett honlapokat és azok profiltörlési linkjeit.

Persze nem muszáj eltüntetni minden regisztrációt: ez a lehetőség akkor is hasznos lehet, ha csak megnéznéd, hogy milyen oldalakon vagy fent. Az Add to delete queue lehetőséggel a törlési listához adod a profilt, a Keep opciót választva viszont megtarthatod a regisztrációt - ezt minden esetben te döntöd el.

Ezt is szeretjük