Mennyire jössz ki a kollégáiddal?

Horoszkópod elárulja

Képes vagy együttműködni, vagy felőrli idegeidet a munkatársaiddal való kommunikáció? Íme, a válaszok.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csakúgy, mint a szerelemben, a munkában is vannak bizonyos jegyek, melyek jobban összepasszolnak, illetve olyan csillagjegyek, melyek kimondottan taszítják egymást. Horoszkópunkból megtudhatod, te mely csillagjegyű kollégáiddal tudsz együttműködni.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Kos jegyed miatt gyakran vonzódsz más Tűz-jegyű emberekhez - például a Nyilashoz vagy az Oroszlánhoz. Két Tűz-jegyű ember kapcsolata azonban - az élet minden területén, így a munkában is - nem sok jóval kecsegtet. Állandósulhatnak közöttetek a hatalmi harcok, az örökös versengés - attól függetlenül, hogy távolról szimpatikusnak tartottátok egymást. Viszont remek szakmai kapcsolatot alakíthatsz ki Levegő-jegyű - Vízöntő, Ikrek, Mérleg - kollégáiddal.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Régi asztrológiai bölcsesség, hogy jobban jársz a sajátoddal megegyező vagy a sajátodat tápláló jegyekkel - ilyen például a Föld és a Víz kettőse. Bikaként a munkában kimondottan kompatibilis lehetsz más Föld-jegyekkel - Szűz, Bak -, illetve képes vagy együttműködni a Víz-jegyek szülötteivel is. Ám jobban teszed, ha elkerülöd Skorpió jegyű munkatársaidat. Bár elvileg összeférhetőek vagytok, valójában a Skorpió a Bika poláris ellentéte.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyed természetéből adódóan szinte bárkivel képes vagy megtalálni a közös hangot. A munkában remekül kijössz más Levegő-jegyű emberekkel, különösen a szintén gyors észjárású Vízöntővel. Jól megértitek egymást a Nyilassal is, aki - számos hasonló tulajdonsággal rendelkező - poláris ellentéted a zodiákusban. Ha az Ikrek jegyében születtél, alapvetően könnyen kijössz munkatársaiddal, nem jellemzőek a hatalmi harcok és a pénzügyi viszályok.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint felszínesen szemlélve a Skorpió és Halak jegyű kollégáiddal lehet virágzó kapcsolatod. Azonban a Skorpió intenzitása felemészti veleszületett gyengeségedet, ez pedig rossz hatással lesz rád, visszavetheti a karrieredet. Energiáid egyre fogynak, ha Skorpió csillagjegyű munkatársad a közeledben van, míg a Halak kettőssége megőrjít. Igazán gyümölcsöző szakmai kapcsolatot Föld - Szűz, Bika, Bak - jegyű kollégáiddal alakíthatsz ki.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként jól illik hozzád egy másik Tűz-jegy, mert hasonló energiaszinttel rendelkezik. Ha közös vállalkozásba kezdenél egy barátoddal, lehetőleg Nyilast vagy Kost válassz. Bár voltaképpen megteszi a Mérleg és az Ikrek is, mivel csillagjegyedhez képest hatvan fokos szögben helyezkednek el a zodiákusban. Vízöntő kollégáddal nem lesz felhőtlen a kapcsolatod, de a helyzetek többségéből te kerülsz ki győztesen, mivel a közöttetek húzódó feszültség a te öntudatodat erősíti.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűz jegyed miatt szellemileg vonzódsz az intellektuális Ikrekhez, ám hosszútávon nehezen jöttök ki egymással. Első ránézésre jó kapcsolatot ápolhatsz Föld-jegyű kollégáiddal, ám kritikus hajlamod nem kedvez a munkahelyi hangulatnak. Próbálj meg kevesebb hibát találni munkatársaidban. Vagy, ha találsz, nem biztos, hogy egyből ki is kell mondanod azokat. Kiválóan tudsz együttműködni a Rákkal és a Skorpióval.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A horoszkóp szerint olyan barátságos vagy, hogy szinte bárkivel képes vagy megtalálni a közös hangot. Leginkább többi Levegő-jegyű kollégáddal, illetve Oroszlán és Nyilas munkatársaiddal jössz ki. Alapvetően vonzódsz az olyan emberekhez, akikben saját kifinomult ízlésed és esztétikai érzéked tükröződését látod. Ezenkívül sokszor a Föld-jegyű kollégáiddal is remekül megtalálod a közös hangot. A Szűz kiváló elemzőkészségével például sokat segíthet neked munkád során.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpióként jól kijössz a Bika jegyű kollégákkal, mivel e két jegy poláris ellentéte egymásnak, így kiválóan kiegészítik egymást a munkában. A téged jellemző Víz és a Bika Föld-jellege remek munkahelyi elegyet alkot. Viszont, mivel mindkét jegy szilárd, vitás helyzetekben egyikőtök sem hajlandó engedni, ezért szerencsésebb elkerülni a munkaügyi konfliktusokat a Bikával. A Szűzből áradó harmónia azonban nyugalommal tölt el.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A horoszkóp szerint elsősorban más Tűz- és Levegő-jegyek illenek jól hozzád a munkában. Képes vagy együttműködni az Oroszlánnal. Bár kapcsolatotok meglehetősen ingerült lehet, mindvégig tiszteletben tartjátok egymás véleményét, így hosszútávon is érdemes lehet közös projekteket tervezni. A Vízöntő jegyű munkatársaiddal kiváló szellemi kapcsolatot ápoltok. Kreativitásotok hasonló jellegű, így velük is érdemes hosszú távra tervezned.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A horoszkóp szerint a Szűz túlságosan elmés és csipkelődő, míg a Bika túl állandó és földhözragadt számodra. Ám mivel közös bennetek a Föld-jegy, alapvetően jól kijöttök a közös munka során. A Víz-jegyek közül a Skorpió hevessége, a Halak megfoghatatlansága sokszor az idegeidre megy a munkahelyen. Jól kijössz viszont Rák csillagjegyű kollégáiddal, mivel mindketten kardinális jegynek számítotok.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nem jellemző rád az előítélet, Vízöntő jegyednek köszönhetően többnyire bárkivel könnyen megtalálod a közös hangot. Különösen vonzódsz az intellektuális hasonlóságot mutató emberekhez, ez pedig a munkában kimondottan hasznodra válik. Az Ikrek és a Mérleg éppúgy illik hozzád, mint poláris ellentéted, az Oroszlán. Összeférhetőség szempontjából ideális kolléga vagy.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A horoszkóp szerint Halak jegyed miatt nyilvánvaló választásnak látszik a többi Víz-jegy. Azonban a Skorpió erőfölényben lehet veled szemben, a Rák pedig megőrjít ragaszkodásával, mellette idővel azt érezheted, nem bírsz szabadon gondolkozni. A Bika túlságosan földhözragadt számodra - úgy érzed, kreativitása hagy némi kívánnivalót maga után, a Bakkal azonban tökéletesen együtt tudtok működni a közös munka során.

Ezt is szeretjük