Mikor jön el életed legjobb periódusa?

Kínai sikerhoroszkóp

A húszas éveidben betoppan életedbe a szerencse, vagy a nagy sikereket csak idősebb korodban éled át?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp által meghatározott tulajdonságaidból életed különböző szakaszaiban más és más mértékben profitálhatsz. Számold ki kínai jegyedet, és tudd meg, mikor jön el a te időd!

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Egész életedet meghatározza a dinamizmus: könnyen váltasz állást vagy otthont, illetve lépsz egyik élethelyzetből a másikba. Gyerekkorodban a környezeted, fiatal felnőttként a körülményeid akadályozhatnak abban, hogy kiéld ezt a fajta szabadságvágyat. A te időd a harmincas éveid végén, illetve a negyvenes éveid elején jön el, amikorra az élet minden területén viszonylagos függetlenségre teszel szert. Még nyugdíjasként is felszálló ágban leszel.

Bivaly

Aktív életedet törvényszerűen mind a család, mind a munka terén áthatják bizonyos változások, melyeket az átlagnál nehezebben viselsz. A viszonylagos stabilitást késő felnőttkorodra, illetve nyugdíjas éveidre sikerül kialakítanod, ha a Bivaly jegyének szülötte vagy. És, bár állhatatosságodnak, valamint kitartásodnak köszönhetően a siker már jóval korábban melléd szegődhet, csak ekkor érzed majd igazán azt, hogy végre sikerült révbe érned.

Tigris

Pihenés közben is olyan vagy, mint egy töltött fegyver: elég kibiztosítani, hogy készen állj a tüzelésre. A Tigris jegyének szülötteként ez a természetes erő egész életedben szerencsét hoz számodra. Gyerekként jó tanuló vagy sportoló voltál, és a későbbiekben is kiválóan teljesítesz az élet legkülönbözőbb területein. Ez a sikerszéria még nyugdíjas korodban sem ér véget. Az egész életed egyetlen hosszú, sikeres periódus. Kapcsolataidra azonban érdemes nagyobb gondot fordítanod.

Nyúl

A kínai horoszkóp szerint kivételes érzékenységgel bírsz. Könnyen beleéled magad mások helyzetébe, és, ha tudsz, minden további nélkül segítesz, miközben sérülékenységed miatt magad is támogatásra szorulsz. Ennek az attitűdnek leginkább a gyerekkor kedvez, ami azonban nem jelenti, hogy a későbbiekben ne lehetnél sikeres. Fontos, hogy minél nagyobb fokú önbizalmat fejlessz ki, és nehéz helyzetekben minél kevésbé hagyatkozz környezetedre.

Sárkány

A Sárkány a bölcsesség, az erő és a véget nem érő átalakulás ősi kínai szimbóluma. Ezek a tulajdonságok határozzák meg személyiségedet - kellő akarattal és öntudattal megspékelve. Utóbbiakat gyermekként kevéssé áll módodban kibontakoztatni, ugyanakkor a szülői kontroll megszűnésével fiatal felnőttként elvetheted a sulykot. Az egyensúlyi állapotot a harmincas-negyvenes éveidre sikerül kialakítanod, és a továbbiakban nem is várható változás e téren.

Kígyó

Bár emberi kapcsolataid tartalmasak, mindvégig él benned az igény arra, hogy életed egy kis szeletét önmagad számára tartsd fenn. Gyerekként ebben akadályoztatva érezted magad. Hajlékonyságodnak köszönhetően képes voltál ugyan kezelni a helyzetet, ám alig vártad, hogy lehatárolódhass. A felnőttkor elérésével viszont egy életed végéig tartó sikeres periódus vette kezdetét. Ha akadnak is mélypontok, alapvetően pozitív fejleményekre számíthatsz.

Képes vagy teljes mértékben elköteleződni a mindenkori munkádnak, legyen szó a háztartás ellátásáról vagy egy vállalkozás irányításáról. Aktív éveid során mindvégig elemedben érezheted magad - az esetleges munkanélküliség viszont lényegesen többet kivesz belőled, mint másokból. Fontos, hogy időskorodban is találj magadnak valamiféle elfoglaltságot, mely által hasznosnak tudhatod magad, például önkéntesként működhetsz közre egy nonprofit szervezetben.

Kecske

A kecske szélsőséges éghajlati viszonyok között, gyéren termő területeken is megél. Hozzá hasonlóan a legnehezebb körülmények között is képes vagy boldogulni - természetesen nem kevés erőfeszítés árán. A kínai horoszkóp szerint kiváló alkalmazkodóképességgel bírsz. Ennek köszönhetően életed során mindvégig megtalálod a helyed, és a siker szinte állandó társad lesz. Bár ennek érdekében számos kompromisszumot kell megkötnöd.

Majom

Mint általában a Majmok, nagy valószínűséggel te is gondoskodó, szerető családba születtél bele, ami lehetővé tette önbizalmad kialakulását. Mindehhez egészséges becsvágy is párosult: legalább néhány tantárgyban kiemelkedtél a többiek közül. Bár gyorsan mozgó energiáid felnőttkorodban sem hagynak cserben, az élettel óhatatlanul együtt járó igazságtalanságok - a látszat ellenére - megviselnek, gyerekkorodra pedig mint elveszett paradicsomra tekintesz vissza.

Kakas

Képzeleted gazdag, kreativitásod átlagon felüli, így képes vagy a legkülönbözőbb tevékenységekben - úgymint művészetek, tudományok vagy gyakorlati dolgok - kifejezni egyedülálló energiáidat. Gyerekként e téren valamilyen szinten - és nyilván a legjobb szándékkal - korlátozva voltál. A te időd a felnőttkor beköszöntével jött el. Immár nemcsak szabadságodban áll kibontakoztatni képességeidet, de képessé váltál az összpontosításra is.

Kutya

Kreatív gyerekként akár hosszú órákon át képes voltál lekötni magad, ha a Kutya jegyében születtél. Nagyfokú felelősségérzeted már akkor is megnyilvánult: szívesen gondoskodtál másokról, feladataidat pedig lelkiismeretesen végezted el. A fentiekből adódóan számos pozitív visszajelzésben lehetett részed. Mivel felnőttként is ugyanilyen erényekkel bírsz, a körülötted lévők szeretnek és tisztelnek, néha azonban visszaélhetnek jóindulatoddal, anélkül, hogy ennek tudatában lennének.

Disznó

Mivel már gyerekkorodban sem voltál - a kifejezés átvitt értelmében - a sebesség rabja, szüleid és tanáraid részéről nem kevés noszogatásban lehetett részed. A kínai horoszkóp szerint felnőttként sincs benned erős becsvágy: nem igyekszel pánikszerűen feljebb lépni a ranglétrán, a számládon pedig sokszor csak annyi pénz van, amennyi a megélhetéshez elég. Érett felnőttkorodra egyedülálló sztoicizmussal szemléled a világot, és e kiteljesedett állapotban végre megleled a boldogságot.

Ezt is szeretjük