Mikor jön el az életedben az igazi?

Aszcendensed elárulja

Keresed a másik feled, és nem leled? Ismerd meg, miről mesélnek a csillagok, mikorra várhatod.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aszcendensed nemcsak alapvető személyiségjegyeidet határozza meg, hanem azt is elárulja, melyek azok a tulajdonságaid, melyek rendre megakadályoznak a boldog, harmonikus párkapcsolat kialakításában. Ismerd meg ezeket, és kerekedj felül rajtuk - ily módon hamarosan az igazit is bevonzhatod az életedbe.

14 tárgy, ami elhozza a boldogságot

Nézegess képeket!

Elolvasom
Aszcendens-számláló
Nem tudod, hogy mi az aszcendensed? Kattints ide, és nézd meg! »

Kos aszcendens

Kos aszcendensed miatt szerelmi életed változatos. Hatalmas reményekkel vágsz bele egy-egy új kapcsolatba, ám kezdeti lelkesedésed a hétköznapok során alábbhagy, és rövid időn belül tovább is léphetsz. Az igazi akkor jön el az életedbe, ha hajlandó vagy kialakítani magadban az elköteleződés és a feloldódás képességét - még akkor is, ha ezért bizonyos kompromisszumot kell kötnöd, elsősorban saját magaddal. Erre nagy valószínűséggel csak több hosszabb-rövidebb viszony után érzel majd késztetést.

Bika aszcendens

Nőies energiáid rendre megdobogtatják az erősebb nem képviselőinek szívét. Mivel azonban a biztonság iránti igény is erős benned, hajlamos vagy már az első találkozás után az esküvői harangok zúgását hallani, ezzel pedig azokat az önként jelentkezőket is elriaszthatod, akik többre vágynak, mint egy röpke románc. Ne a jövőben élj, hanem a pillanatban megmaradva élvezz ki minden percet. Minél kevesebb az elvárásod a sors felé, annál hamarabb jelenik meg életedben az igazi.

Ikrek aszcendens

Szívesen és könnyen ismerkedsz, ám csak a legritkább esetben nyílsz meg. Vonzerődet főként tájékozottságodra és szellemességedre, mintsem az érzelmekre alapozod, a flörtölés pedig sokkal inkább erősséged, mint az elköteleződés - holott a lelked mélyén te is egy odaadó társra vágysz, akiben tökéletesen feloldódhatsz. Az igazit csak akkor terelik az utadba a csillagok, ha tudatosítod magadban: azzal, hogy valaki mellett lehorgonyzol, nem maradsz le törvényszerűen minden másról.

Rák aszcendens

Bár a Rákra jellemző nőies minőségeid révén rendkívüli módon vonzod az ellenkező nem képviselőit, csak kevesen mennek át indokolatlanul szigorú szűrődön, ugyanis egyfajta idealizált kép él benned majdani társadról. Akkor van esélyed a boldogságra, ha az igazit nem a mesék világában, hanem a hús-vér emberek között keresed, és adsz egy esélyt annak is, aki első látásra nem tűnik az esetednek. Ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keresd a jelöltekben.

Oroszlán aszcendens

Csak úgy sugárzik belőled az optimizmus, ezért nem csoda, hogy az ellenkező neműek közül sokan szeretnének közel kerülni hozzád. Oroszlán aszcendensként olyan párt keresel, akire büszke lehetsz - ám rendre csalódnod kell, ugyanis a vonzó külső és a rendezett egzisztencia mögött nemritkán érzelemmentes, rideg személyiség áll. Az igazi felbukkanására akkor számíthatsz, ha elvárásaidban nagyobb prioritást kapnak a látványosnak nem nevezhető, ám annál fontosabb emberi tulajdonságok.

Szűz aszcendens

Negatív tapasztalataid birtokában nehezen vetkőzöd le a kritikusságra való hajlamodat - ám ahhoz, hogy megtaláld az igazit, előbb-utóbb meg kell tenned. Légy elnézőbb a jelöltekkel, hiszen senki sem tökéletes. Legalább ilyen fontos, hogy megszabadulj a Szűz aszcendensre jellemző szerénységtől. Számos tulajdonságod van, amire büszke lehetsz, nem beszélve mindarról, amit nagy erőfeszítések árán elértél. Ne bagatellizáld el ezeket - így ugyanis leendő lelki társad előtt is rejtve maradhatnak.

Mérleg aszcendens

Párválasztásnál fontos szempont számodra a stílusosság, illetve a művészetek iránti vonzalom - miközben hajlamos vagy elsiklani más belső értékek fölött. Bár természetesen a fentiek is fontosak, ne tulajdoníts nekik elsődleges jelentőséget. Vedd figyelembe a jelöltek kevésbé látványos, ám annál nemesebb jellemvonásait is - az igazi ugyanis ezekről ismerszik majd meg. Hogy felkeltsd a figyelmét, bontakoztasd ki magadban az olyan nőies minőségeket, mint az együttérzés, valamint az odaadásra és az elfogadásra való képesség.

Skorpió aszcendens

Skorpió aszcendensed révén lebilincselő személyiség vagy, aki egyesíti magában a szenvedélyességet és az érzelmességet. Ugyanakkor túlzott szókimondásoddal és más vehemens megnyilvánulásaiddal elijesztheted a férfiakat - közöttük pedig sajnos a potenciális jelölteket is. Az igazi akkor talál rád, ha megtanulod valamiféle határok között tartani természetedből fakadó impulzivitásodat, és különösebb elvárások nélkül hagyod megtörténni a dolgokat.

Nyilas aszcendens

Tökéletes társadat erős férfiként képzeled el, aki esetenként mer sebezhető is lenni, miközben veled vállvetve küzd különböző magasabb célok megvalósításáért, melyeket közösen tűztetek ki. Ha pedig aktuális jelölted az első benyomások alapján nem tud megfelelni ennek a követelménynek, Nyilas aszcendensed miatt általában nem adsz neki második esélyt. Az igazira akkor találsz rá, ha kevesebb elvárással viseltetsz iránta, és a racionalitást háttérbe szorítva megnyitod előtte a szívedet.

Bak aszcendens

Esetenként túlzottan elővigyázatos és tartózkodó vagy, így aztán az ismerkedés vagy pláne a flörtölés nem tartozik az erősségeid közé - amivel ugyancsak megnehezíted majdani tökéletes társad dolgát. Légy felszabadultabb, az önként jelentkezőknek pedig engedj nagyobb betekintést a belső világodba. Érdemes körülnézned szűkebb környezetedben is - lehetséges ugyanis, hogy már régebben ismered az igazit, ám mostanáig nem adtál neki lehetőséget arra, hogy közelebb kerüljön hozzád.

Vízöntő aszcendens

Eredeti és független nő vagy, aki folyamatos késztetést érez arra, hogy megismerjen valami újat. Így viszonylag sok, nem kifejezetten mély kapcsolatod lehet. Az igazit akkor terelik utadba a csillagok, ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni magaddal, és valamelyest lejjebb adni a függetlenség iránti igényedből. Egyszersmind próbálj meg állhatatosabb és következetesebb lenni - így olyan boldogságban lesz részed, amiről korábban nem is álmodtál.

Halak aszcendens

Nőies minőségeid vonzóvá tesznek az ellenkező neműek szemében, egy ponton túl azonban számukra is sok lesz a jóból. A legnagyobb problémát határozatlanságod és sérülékenységed jelenti - megesik, hogy tudtodon kívül olyan ember benyomását keltheted, aki támogatásra szorul. Márpedig a férfiak olyan nőre vágynak, aki minden tekintetben egyenrangú partnerük tud lenni. Az igazi felbukkanására akkor számíthatsz, ha nagyobb fokú önbizalmat fejlesztesz ki magadban.

Ezt is szeretjük