Számold ki az aszcendensed!

Ilyen rejtett képességekkel bírsz

Aszcendensed olyan képességekkel ruház fel, melyeknek nem is vagy tudatában. Tudd meg, melyek ezek!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Személyiségedet csillagjegyed mellett aszcendensed is meghatározza. Ez utóbbihoz rendelhetők azon képességeid is, melyeknek nem vagy tudatában, így a bennük rejlő lehetőséget sem aknázhatod ki. Ismerd meg, majd bontakoztasd ki ezen rejtett képességeidet - ezzel máris megtehetsz egy nagy lépést a boldog és kiteljesedett élethez vezető úton.

Aszcendens-számláló
Nem tudod, hogy mi az aszcendensed? Kattints ide, és számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével »

Kos aszcendens

Teljesítményed a realitás határát súrolja, vitalitásoddal és dinamizmusoddal nap mint nap lenyűgözöd környezetedet - ám gyakorta háttérbe szorul rendkívül fejlett hatodik érzéked, melynek révén felveszed a láthatatlan, szellemi világból érkező üzeneteket. Érdemes fejlesztened magadban ezt az égi adományt, például meditáció révén. Olyan tudáshoz juthatsz így hozzá, melynek birtokában a mindennapok során is jobban boldogulsz.

Bika aszcendens

A biztonság fontos számodra, ami azonban az élet minden területén rugalmatlanná tehet. Így számos kiváló lehetőséget szalaszthatsz el mind a párkapcsolat, mind a hivatás területén. Magad sem vagy tudatában annak, hogy Bika aszcendensednek köszönhetően kiváló improvizációs képességgel bírsz, melynek birtokában a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetet is a javadra fordíthatnád. A lényeg, hogy ne félj az újdonságtól!

Ikrek aszcendens

Életedet az Ikreket jellemző változatosság és a változékonyság határozza meg. Akit megkaptál, annak csökken a vonzereje a szemedben, és megesik, hogy az újdonság reményében odébbállsz, ám a lelked így nem tud megnyugodni. Valahol mélyen ott rejtőzik benned a képesség, hogy hűséges társsá válj, ami a valódi boldogságot jelentheti számodra - még akkor is, ha ezért meg kell kötnöd magaddal néhány kompromisszumot.

Rák aszcendens

Érzékeny ember lévén olyan benyomást keltesz, mint aki nehezen találja fel magát az élet gyakorlati területein, és esetenként magad is igényled a gondoskodást - ám a látszat csal. Rák aszcendensed ugyanis nem kevés szívóssággal és egy adag realitásérzékkel jár együtt, sőt, mi több, az érdekérvényesítő képességnek sem vagy híján. A siker érdekében adj a fentieknek nagyobb teret a mindennapok során.

Oroszlán aszcendens

Önbizalomhiányodból fakadóan nagy jelentőséget tulajdonítasz a külsőségeknek. Mivel ily módon imponálsz környezetednek, nincs is hiány pozitív megerősítésben, ám a látszat fenntartása nem kevés idődbe és energiádba kerül. Merj önmagad lenni - így végre felszínre kerülhet az a melegszívű, természetes bájjal és kedvességgel megáldott Oroszlán-hölgy, aki valójában vagy, és aki mindenféle sallang nélkül is nagyon szerethető. Használd ki aszcendensed pozitívumait!

Szűz aszcendens

Társad iránti szeretetedet inkább gyakorlati dolgok, mintsem szavak vagy gesztusok révén fejezed ki. Mindehhez némi szemérmesség is párosul. Valójában roppant erotikus beállítottságú ember vagy - talán magad sem tudod, hogy mennyire. Engedd a felszínre törni ösztöneidet - valósággal felszabadulsz majd, nem beszélve arról, hogy a másik emberrel minden korábbinál közelebb kerülhettek egymáshoz. Aszcendensed számodra is komoly meglepetéseket tartogat.

Mérleg aszcendens

Minden körülmények között kerülöd a konfrontációt. Ennek fényében nem meglepő, hogy sokan igényt tartanak a társaságodra - ám nagy árat fizetsz ezért, ugyanis esetenként számodra kedvezőtlen kompromisszumokat is hajlamos vagy megkötni. Valójában ott lapul benned az érdekérvényesítés képessége, mely a Mérleget jellemző kiváló diplomáciai érzékeddel ötvözve lehetővé teszi, hogy minden helyzetből a számodra kedvező módon jöhess ki.

Skorpió aszcendens

Kiválóan boldogulsz az életben, amiből nem csak te, hanem szeretteid is profitálnak. Ám más módon is hasznára lehetsz környezetednek, ugyanis aszcendensednek köszönhetően rendelkezel a testi-lelki gyógyítás képességével - már puszta jelenléted is pozitív hatással van a körülötted lévőkre. Képezd magad a természetgyógyászat vagy a spirituális tudományok terén - elképzelhető, hogy rövidesen ez jelenti majd a megélhetésedet.

Nyilas aszcendens

Magasabb rendű célokat tűzöl ki magad elé, ami azonban megnehezítheti az anyagi síkon való boldogulásodat. Valójában kiváló gyakorlati érzékkel rendelkezel, ám ez esetenkénti idealizmusod és igazságérzeted miatt rendre háttérbe szorul. Érdemes ezt a tulajdonságodat kibontakoztatni, illetve a Nyilast jellemző optimizmussal és lelkesedéssel ötvözni. Ha megtalálod az egyensúlyt, nem lesz előtted leküzdhetetlen akadály.

Bak aszcendens

Erős belső késztetést érzel a jóra, a valakihez való tartozás pedig szinte lételemed - ám veled született szemérmességed meggátol abban, hogy ezt kifejezésre juttasd. Kerekedj felül ezen az állapoton - téged is meglep majd, hogy aszcendensed mennyi spontaneitást, könnyedséget és nem utolsósorban empátiát rejt. Nem beszélve arról, hogy ily módon emberi kapcsolataid is mindinkább elmélyülnek majd. Sok sikert!

Vízöntő aszcendens

A legkuszább helyzetet is pillanatok alatt átlátod, és a megoldást sem kell sokáig keresned - ám a megvalósításig már nem mindig jutsz el, ami nem a legjobb fényben tüntet fel környezeted előtt. Valójában képes vagy ugyanarra az állhatatosságra és kitartásra, mint a Bika és a Bak aszcendenssel rendelkezők - csak elhatározás kérdése. Ha hajlandó vagy a változásra, olyan sikereket érhetsz el, amilyenekről álmodni sem mertél.

Halak aszcendens

A szétszórtságra és az álmodozásra egyaránt hajlamos vagy, ami bizony megnehezíti az életben való boldogulásodat. Magad sem vagy tisztában azzal, hogy gondolkodásmódod valójában éppúgy elemző-rendszerező jellegű, mint a Szűz vagy a Bak aszcendensé. Különösen a pénzügyek és a hivatás terén engedj nagyobb teret az intellektusnak - ez intuícióddal ötvözve verhetetlenné tesz. Pozitív meglepetések várnak!

Ezt is szeretjük