Hogy alakulnak a pénzügyeid decemberben? A horoszkópból kiderül

Váratlan bevételek, esetleg extra kiadások várnak?

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

December sok jegy számára pénzügyi előremozdulást és váratlan bevételeket tartogat, ám sokaknak alaposan át kell gondolniuk, mire költenek.

Vajon te mire számíthatsz? Kiegyensúlyozottan telik a december, vagy össze kell húznod a nadrágszíjat? Kiderül a horoszkópból!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Decemberben inspiráló feszültség uralkodik rajtad, ami olyan új ötleteket szül, melyeket a pénzügyeidben is kamatoztathatsz. A hónap elején nem árt különösen óvatosnak lenned a költekezéssel, mert valamit áron felül sózhatnak rád. December közepe alkalmas arra, hogy befektetésbe kezdj, 20-ától pedig extra bevételre, akár fizetésemelésre számíthatsz.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A hó eleje még váratlan kiadásokat is tartogathat, úgy érzed, hiába dolgozol keményen, nem fizetnek meg. De ne aggódj, mert hó közepéig olyan lehetőség érkezik az életedbe, mellyel rendezheted az anyagi ügyeidet. A kölcsönök és a pénzügyi intézményekkel való kapcsolataid különös figyelmet követelnek a hónapban, ne halogasd az ügyintézést, de minden döntést alaposan fontolj meg.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

December nem hoz különösebb változást a pénzügyeidben, de nem árt alaposan meggondolnod, mire költesz. Döntsd el, hogy mennyit akarsz ajándékokra költeni - senki nem fog megsértődni, ha nem olyan drága, de különleges ajándékkal leped meg. Egy pluszmunkával kisebb pluszbevételre tehetsz szert. Ha kiegészítésre van szükséged, az ismerőseidet kérdezd körbe.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Hónap elején egy írásod megjelentetéséből, esetleg TV-szereplésből ütheti pénz a markodat, de érdemes nyereményjátékra is jelentkezned, mert szerencséd lehet. 21-e környékén új bevételi forrást találhatsz - használd ki, különben hó végén a pénzhiány alaposan belerondíthat az ünneplésbe. Ha üzleti szerződést kötsz, alaposan nézz utána a partnernek, illetve annak, hogy minden szabályos-e.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A túlköltekezés veszélye fenyeget decemberben, mindenképp írj listát, mielőtt vásárolni indulsz, nehogy kísértésbe ess, és felesleges kacatokkal gazdagodj. Egy bevétel, amire számítottál, késik, és ez alaposan felboríthatja a pénzügyi terveidet. Ám 15-e környékén olyan lehetőség adódik a pénzkeresetre, amelyet nem érdemes elszalasztanod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Szűzként valószínűleg alaposan megtervezed a decemberi költségvetésedet, és szigorúan tartod is magad a bevétel-kiadás egyensúlyhoz. Így hó végén marad némi tartalékod, amit szórakozásra költhetsz. Ekkor már ne spórolj, hanem engedj meg magadnak egy kis luxust, akár a pároddal közösen. Valaki kockázatos befektetéssel kecsegtet - alaposan gondold át, mert nem minden olyan szép benne, mint ahogy hangzik.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Pénzügyileg szerencsés hónap elé nézel, pénznyeremény ütheti a markod, vagy valaki visszafizeti a kölcsönt, amit adtál neki. Bár megszoktad, hogy ha engedsz a luxus csábításának, a pénztárcád nem lesz hálás érte, ebben a hónapban mégis megengedhetsz magadnak vagy a családodnak egy-két prémium terméket. Ha van spórolt pénzed, nézz utána, melyek a legkedvezőbb feltételek a kamatoztatásához.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Anyagi téren óvatosságra intenek a bolygók, mert több bevételed rosszabbul alakulhat, mint ahogyan kalkuláltad, és nem kizárt, hogy váratlan kiadásod adódik. Fontolj meg minden pénzügyi tranzakciót, és korlátozd a legszükségesebbekre őket. Előfordulhat, hogy kicsit késik a fizetésed, vagy kevesebbet kapsz, mint amire számítottál.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Decemberben minden okod megvan a pénzügyi optimizmusra, és növekedhet az egzisztenciális stabilitásod. Most megalapozhatod valamilyen lakással, otthonteremtéssel kapcsolatos célodat, melyhez támogatást kapsz. Ebben a hónapban kérhetsz fizetésemelést is. Lehet, hogy valamelyik családtagodnak jól jön a segítséged - ne tagadd meg tőle, mert neked is jó érzés, hogy számíthatnak rád.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Az elmúlt időszakban valószínűleg sok pénzügyi küzdelemben volt részed, és úgy érezhetted, hogy nem jutsz egyről a kettőre, december azonban valószínűleg változást hoz ebben. Úgy tűnik, most jobban döntesz anyagi kérdésekben, mint ezelőtt, és meg tudod különböztetni a kedvező ajánlatokat a kedvezőtlenektől. A hónapban jutalomra is számíthatsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ebben a hónapban többet költesz a szokásosnál, még szerencse, hogy megteheted. Nemcsak az ajándékvásárlás apaszthatja le a pénztárcádat, hanem valamilyen, a lakással kapcsolatos kiadás is. Érdemes energiát fektetned egy hosszú távú, kreatív projektbe, mert lehet, hogy még nem kecsegtet bevétellel, de eljön a gyarapodás ideje is.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Decemberben ígéretes anyagi előrejutás vár, minden bolygó azon dolgozik, hogy pénzügyi stabilitást hozzon a számodra. Lehet, hogy rejtélyes pénzügyi támogatóid akadnak, vagy valamelyik családtagod lep meg, esetleg ingatlannal kapcsolatos bevételhez jutsz. Nem kizárt, hogy publikálásból vagy médiával kapcsolatos tevékenységből érkezik pénz hozzád.

Ezt is szeretjük