A legerősebb mágikus gyógynövények, hogy bevonzd a pénzt

Így használd őket!

A gyógynövényekkel nem csak az egészségedet őrizheted meg.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A különböző fakérgeket, gyógynövényeket és gyökereket az egészség fenntartásában betöltött szerepük mellett évezredek óta használják különböző bőséghozó varázslatokhoz is. Ha fokozni akarod varázslataid erejét, te is próbáld ki őket!

A régiek analógiás gondolkodása szerint a világ minden létezője hasonlósága alapján áll kapcsolatban más létezőkkel, és minden varázslathoz szükséged van bizonyos szimbólumokra, melyek képviselik az elérendő célt. A gazdagsághozó növények a bőséggel állnak kapcsolatban, és olyan energiákat és tulajdonságokat képviselnek, melyekkel pillanatnyilag esetleg te magad nem rendelkezel. Nézd meg, hogyan használd a jól bevált pénzhozókat!

Vidd magaddal!

Készíthetsz amulettet a növényekből, melyet bármikor magaddal vihetsz a táskádban, illetve magadon is viselhetsz. Nincs más dolgod, mint tenni egy keveset valamelyik gyógynövényből egy műanyag tokba, pici nejlon- vagy textilzacskóba, majd zsebre vágni az értékes amulettet! Ha úgy döntesz, magadon viseled, vásárolhatsz hozzá kicsi, kinyitható medaliont, melybe bele tudsz tenni egy csipetnyit a gyógynövényből. De belekötheted egy darab textilbe is, melyet egy bőrszállal a nyakadba akaszthatsz.

Tedd el otthon!

Ha magad készíted a zacskót, akkor zöld vagy sárga anyagot válassz, mert ezek a pénz és a bőség színei. Tölts meg egy nagyobb zacskót valamelyik növénnyel, és tedd az ágy alá vagy akaszd a bejárat a fölé! Ha van egy nagy tálcád vagy olyan edényed, amelyben a szárított lakásillatosítókat tartják, egyszerűen szórd bele a szárított füveket ebbe az edénybe, és helyezd el a lakásod pénz-sarkában!

4 elem főzet

A gyógynövények klasszikus felhasználása, a főzet vagy forrázat alkalmas arra, hogy elvégezd a négy elem varázslatot. Ebben a világot alkotó minden elemet segítségül hívod ahhoz, hogy anyagi céljaid megvalósuljanak.

A 12 legerősebb mágikus gyógynövény

Nézegess képeket!

Elolvasom

A növények képviselik a föld elemet, a másik három elemet pedig a főzéshez használt víz, a gőz, illetve a láng vagy tűzhely adja. Válaszd ki az alábbiak közül azt a növényt, amely a célodnak leginkább megfelel! Még hideg vízben tedd fel főni, és amíg felforr a víz, fogalmazd meg a célodat minél pontosabban!

Mikor már forr a víz, keverd meg a forrásban lévő növényeket, és gondolj közben az anyagi bevételre, melyet szeretnél megkapni! Ahogyan a gőz felszáll, továbbítja kívánságodat az univerzum erőinek, hogy befektetett energiád pénz formájában érkezzen vissza hozzád. Ezután szűrd le a főzetet, és spriccelj belőle szét a lakásban!

Füstölj!

Füstölőként is felhasználhatod ezeket a növényeket. Hagyományosan faszénen gyújtották meg őket, de gyertyával is teheted. Ezután engedd, hogy a füst átjárja a házat, és pénzvonzó fészekké alakítsa!

A legerősebb bőséghozók

Bazsalikom

A bazsalikom a növekvő bevételek növénye. Áztass bazsalikomlevelet három napra vízbe, majd szórj ebből a vízből a lakásod pénz-sarkába, vagy abba a helyiségbe egy keveset, ahol dolgozni szoktál!

Borsmenta

A borsmenta üzleti szerencsét és sikereket vonzó növény, melyet amulettként hordhatsz magaddal, füstölőben is használhatsz, vagy fröcsköld szét a lakás négy sarkában!

Babérlevél

Fejleszti az intuíciót, segít munkát vagy vevőket találnod. Egy nejlonzacskóban tegyél babérlevelet az ágyad alá, vagy a növényből készült főzetből spriccelj otthonod négy sarkába!

A jóslás segítsége

Ha bizonytalan vagy az intuíciód erejében egy fontos pénzügyi döntés előtt, hívd segítségül a cigánykártyát! Videónkból kiderül, hogyan!

Kamilla

A kamilláról úgy tartják, szerencsét hoz a kártyajátékokban. A kamillatea szerencsét hoz és bőséget vonz, lefekvés előtt igyál belőle egy csészével!

Szegfűszeg

Ha néhány szegfűszeget teszel a pénztárcádba, megfialtatja a benne található összeget. Kevesen tudják, hogy a szegfűszegekkel tűzdelt narancsot, mely manapság elsősorban karácsonyi dekorációként ismert, régen bőségvonzó amulettként is használták. Akaszd fel az éléskamra ajtajára, és sosem fogysz ki a javakból!

Játssz a Heineken kódokkal és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Heineken terméket, töltsd fel a kupakban vagy a nyitófülön található kódot és nyerj 4 fős amszterdami utazást vagy legyen tiéd a Heineken ajándékok egyike! Növeld a nyerési esélyed és játssz velünk 2024. július 17-ig!

Advertisement

Promóció

Fahéj

Ez a mindig kéznél lévő konyhai fűszer vészhelyzet esetén segít, amikor sürgősen pénzre van szükséged. Tedd a pénztárcádba, vagy minden reggel égess el gyertyalángnál egy kis darab fahéjat, és koncentrálj az összegre, amihez szeretnél hozzájutni, és azt az időpontot is képzeld el, amíg meg kell érkeznie hozzád. A várt eredmény garantáltan nem marad el!

Ezt is szeretjük