Ajándékkezelések és kozmetikai újdonságok
A High-Care Centerek és Stúdiók nyílt napját nem lehet kihagyni. Rengeteg kedvezménnyel és újdonsággal várják a szépülni vágyókat október 8-án. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az idei év legnagyobb kozmetikai újdonsága a dermionológia – az oxigénion terápia. Ezt az új innovatív kezelési módszert a testünk elsavasodása ellen fejlesztették ki, amely korunk napi problémája. Mint oly sok minden, ez is a táplálkozással, a mozgásszegény életmóddal van kapcsolatban.

A megoldás: az oxigénfürdő. Egy 30 perces kezelés alatt speciális zsákban fekszünk, amelybe folyamatosan nagy koncentrációban tiszta, ionizált oxigén áramlik.

Kellemes relaxáló érzést tapasztalsz, az ionok egy speciális anyag segítségével a bőrbe jutnak és közömbösítik a szöveteinkben felhalmozódott savakat. Az eredmény azonnal érezhető: feszes bőr, könnyű végtagok, gyorsabb fogyás!

Az arc és dekoltázs kezelése

A Nyílt napon megismerkedhetsz a dermionológia arcra és dekoltázsra kifejlesztett eszközével is, az oxigénion-búrával, mely az űrhajósok sisakjára emlékeztet.
A 30 perc alatt megtelik tiszta ionizált oxigénnel, mely hatására a bőrben fokozódik a sejtosztódás, rugalmassá, feszessé válik a bőr.

Az eredmény azonnal látható: üde, életteli bőr, kipihent állapot, egyedülálló anti-aging hatás.

Egy kúra alatt éveket fiatalodhatsz!

A búrában vagy a zsákban nemcsak a bőr válik egyre szebbé, hanem egész szervezeted profitál a kezelésekből. A többlet oxigén az egész anyagcserédre pozitívan hat, erősödik immunrendszered, vitálisabbá, kipihentebbé válsz.

Jelentkezz be a High-Care Nyílt napjára október 8-ára.
Kérj időpontot, hogy megtapasztald a kezelések fantasztikus hatását! 20% kedvezménnyel vásárolhatsz bérleteket, termékeket, valamint ajándékokkal kedveskednek a vendégeknek.(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=1759478&kampany=1818887&banner=1818897&ord=RANDOM_NUMBER)%)

Ezt is szeretjük