Így érkezett meg Magyarországra a rendkívüli hideg: fotókon az időjárási viszonyok

Friss képeket készítettek az MTI fotósai a hideg idő okozta viszonyokról.

tel-3
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Többfelé mínusz 10, de néhol akár mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb lehet ma. Az Országos Meteorológiai Szolgálat péntekre Borsod-Abaúj-Zemplén és Nógrád megyére adta ki a másodfokú, míg Heves megyére az elsőfokú figyelmeztetést a hideg veszélye miatt. Heves megyében arra kell készülni, hogy mínusz 15, míg Borsod és Nógrád megyében akár mínusz 20 Celsius-foknál is hidegebb lehet.

Az előrejelzés szerint másutt jellemzően mínusz 14 és mínusz 8 fok között alakulnak a minimumok. A csúcsértékek országszerte mínusz 8 és mínusz 1 fok között várhatók. A hétvégén is hasonlóan alakul a hőmérséklet. Mivel a hideg idő még napokig kitart, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság - OKF - arra kérte az autósokat, hogy csak a téli útviszonyoknak megfelelően felkészített gépkocsival induljanak útnak - írta az MTI.

Képeken az időjárási viszonyok

Magyarország északkeleti részében már tegnap hófúvásokkal érkezett meg a rendkívüli hideg. Az MTI fotósai Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Nógrád megyében fényképeztek.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük