Éjjel 3°C, nappal 25°C is lehet: hétvégi időjárás-előrejelzés
Folytatódik a hűvös, szeles, változékony időjárás, de fagyra nem kell számítani a hétvégén.

oszi-level-no
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken közepesen és erősen felhős időszakok váltakoznak több-kevesebb napsütéssel, estig csapadék nem valószínű. Többfelé megélénkül a délire forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3°C és 9°C között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14°C és 20°C között várható.

Szombaton az ország északi felén erősen felhős lesz az ég, és több helyen várható eső, zápor, másutt a több-kevesebb napsütés mellett változóan felhős idő lesz, és kevesebb lesz a csapadék. Északnyugaton az északi, másutt a délnyugati szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C és 13°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet északon, északnyugaton 10°C és 16°C, másutt 17°C és 24°C között várható.

Vasárnap eleinte még számíthatunk több-kevesebb napsütésre, majd a déli óráktól nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé alakul ki eső, záporeső. A déli szelet erős, helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8°C és 15°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20°C és 25°C között valószínű.

Ezt is szeretjük