Elromlik az idő a hétvégére: itt a részletes előrejelzés
Sajnos nem folytatódik a tavaszias időjárás a hétvégén.

hovirag
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken a többórás napsütést a Dunántúlon főként csak kevés fátyolfelhő, az ország keleti harmadán azonban több gomolyfelhő zavarhatja. Az esti óráktól fokozatosan megnövekszik a felhőzet nyugat felől. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon megélénkül, sőt az Alpokalján és a Kisalföld nyugati felén megerősödik a déli szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 13 fok között valószínű. Késő estére 0 és 7 fok közé csökken a hőmérséklet.

Szombaton a Dunántúlon vékonyabb, szakadozott felhőzetre számíthatunk, keletebbre erősen felhős vagy borult marad az ég, és arrafelé kezdetben több helyen, majd egyre kisebb területen valószínű eső, zápor. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon nagy területen erős, néhol viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között várható.

Vasárnap nagyrészt közepesen vagy erősen felhős idő várható, helyenként kisebb eső, zápor előfordulhat. Az északi szél többfelé élénk, helyenként erős marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű.

Fotók: Getty Images

Fotókon a tél végi Balaton

A Balaton téli arcát talán csak azok ismerik igazán, akik a környékén laknak, hiszen a turisták inkább a nyári szezon alkalmával látogatnak el a tóhoz. Pedig ilyenkor is gyönyörű látványt nyújt a nyugodt víz és a békés táj.

Ezt is szeretjük