Ilyen idő lesz a tavasz első hétvégéjén: szeles napokkal indul a március
A hétvégén kisebb mértékű lehűlésre lehet számítani, a szél több helyen megerősödik.

marcius
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég. A Dunántúlon szórványosan, másutt néhol várható kisebb eső, zápor. Az északnyugati szél több helyen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 15°C között alakul.

Szombaton a Dunántúlon többnyire erősen, keletebbre változóan felhős idő várható. A Dunántúl nyugati részén helyenként, másutt legfeljebb néhol valószínű kisebb eső, zápor. Kezdetben még többfelé megélénkül az északi szél, majd mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4°C és +5°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 4°C és 10°C között alakul, északkeleten lesz a hidegebb.

Vasárnap erősen felhős időre számíthatunk, elsősorban az ország északi felén alakulhat ki elszórtan kisebb eső. A déli, délnyugati szél megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6°C és +4°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5°C és 14°C között alakul, északkeleten lesz a hidegebb délnyugaton, délen a melegebb.

Nincs még egy hely a Földön, ahol ennyire kreatív a természet

Sokan úgy tartják, ha elég figyelmes vagy, Izlandon meghallhatod a természet szívdobbanását. És ugyan ki ne merülne el szívesen abban a rengeteg csodában, amit a sziget rejt?

Ezt is szeretjük