20°C is lehet február utolsó napjaiban: szép idővel köszön le a tél
Sokat süt majd a nap is a hétvégén.

felhok-napsutes
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péntek délelőtt a köd és a rétegfelhőzet a legtöbb helyen feloszlik, utána derült, napos idő lesz, de helyenként az Észak-Dunántúlon, illetve az északkeleti megyékben csak késő délután süthet ki a nap. Csapadék nem valószínű. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon estétől megélénkül az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb lehet.

Szombat éjszaka, kora délelőtt egy hidegfront összefüggőbb felhősávja vonul északról dél felé. Napközben felhőátvonulások várhatók, általában többórás napsütéssel. Főként éjjel, kora délelőtt a Dunától keletre szórványosan, másutt néhol előfordulhat eső, záporeső. A hegyekben egy-egy hózápor sem kizárt. Sokfelé élénk, helyenként erős lökések kísérik az északnyugati, északi szelet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a csúcshőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.

Vasárnap változóan felhős időre számíthatunk, a keleti, északkeleti tájakon néhány, másutt általában többórás napsütéssel. Számottevő csapadék nem várható, de a keleti, északkeleti megyékben néhol kialakulhat zápor. Helyenként megélénkül az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +2, a maximum-hőmérséklet 7 és 12 fok között várható.

Fotók: Getty Images

Az állatok legcukibb pillanatait kapta le a fotós

A művész a természetfotózás egyik legbájosabb módját választotta: aranyos kisállatokat figyel természetes élőhelyükön, és olyan pillanataikban kapja őket lencsevégre, amikor azt hiszik, senki nem látja őket. A képek pont emiatt olyan tiszták és igaziak.

Ezt is szeretjük