Nyárias marad az időjárás a héten: tovább emelkedik a hőmérséklet
Eseménytelen lesz a hét az időjárás szempontjából, maradnak a derűs, meleg napok.

alma
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn sok napsütés várható, több fátyol-, kevesebb gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A Dunántúlon megélénkül a déli, délkeleti szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 °C és 28 °C között várható. Késő estére 13 °C, 21 °C közé hűl le a levegő.

Kedden túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. Néhol megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 °C és 29 °C között valószínű.

Szerdán is nagyrészt derült, napos, száraz időre számíthatunk, északkeleten lehet kevés fátyolfelhő. A délkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 °C és 16 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 °C és 30 °C között valószínű.

Csütörtökön sem várható nagy változás, túlnyomóan derült, napos, száraz idő lesz. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 °C és 17 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 °C és 30 °C között valószínű.

Pénteken nagyrészt derült, napos idő várható. Estétől nyugat felől kezdődhet meg a felhőzet megnövekedése, és a Dunántúlon már kialakulhat zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül, néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 °C és 17 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 °C és 31 °C között valószínű.

Ezt is szeretjük