Változékony idő vár ránk a héten: felmelegedés, de eső is várható
Ismét melegebb hőmérsékletre lehet számítani, azonban a csapadék sem kizárt.

április-idő2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn alapvetően sok lesz a gomolyfelhő, de emellett több-kevesebb napsütésre is számítani lehet, csapadék nem valószínű. Napközben sokfelé megélénkül a nyugati, később délnyugati szél. A csúcshőmérséklet 7 és 12 fok között alakul. Késő estére 0 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Kedden az északi megyékben erősen felhős idő valószínű, míg dél felé haladva egyre több napsütésre számíthatunk. Helyenként - nagyobb eséllyel északon - előfordulhat kisebb eső, zápor. A délnyugati, majd a nyugatira, északnyugatira forduló szelet élénk, időnként erős lökések kísérik. Délutánra többnyire 13 és 18 fok közé melegszik fel a levegő, azonban északkeleten pár fokkal alacsonyabb értékek is előfordulhatnak.

április-idő1
Fotó: Rebecca Smith / Getty Images Hungary

Szerdán az ország nagyobb részén napos idő várható általában kevés felhővel, az északi tájakon azonban több felhő zavarhatja a napsütést. Számottevő csapadék nem valószínű, de néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. Sokfelé megélénkül, időnként megerősödik a nyugati, majd a délnyugatira, délire forduló szél. A minimum-hőmérséklet 0 és +6, a maximum 16 és 21 fok között alakul.

Csütörtökön változóan felhős idő valószínű, majd a nap második felében északnyugat felől megnövekszik a felhőzet. Helyenként előfordulhat kisebb eső, záporeső. Többfelé élénk, néhol időnként erős lehet a nyugatias szél. A minimum- 1 és 8, míg a maximum-hőmérséklet általában 16 és 20 fok között várható.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken közepesen vagy erősen felhős idő valószínű. Elszórtan előfordulhat eső, zápor. A délnyugati, nyugati szelet több helyen kísérik erős széllökések. A hajnali 4, 10 fokról általában 16 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Gyönyörű pillanatot kapott el a magyar fotós: csodás tavaszi jelenetet örökített meg

Imádjuk a virágporgyűjtő méhecskékről készült fotókat!

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük