Beköszönt a tavasz a héten: a napokban már 20°C is lehet
Visszatér a jó idő, a héten már kora tavaszias időjárásra számíthatunk.

tavaszi-erdo
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a változó vastagságú magas szintű felhőzet mellett hol rövidebb, hol hosszabb szűrt napsütéses időszakokra számíthatunk. Csapadék nem lesz. Többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, de Sopron körül az északias, keleten pedig helyenként a délnyugati szél megélénkülhet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 7°C és 13°C között alakul, az Alpokalján és a Kisalföldön lesz a melegebb. Késő estére általában -3°C és +4°C közé hűl le a levegő, de Sopron térségében ennél néhány fokkal enyhébb lehet az idő.

Kedden erősen felhős lesz az ég, majd délutántól északkelet, kelet felől felszakadozik, csökken a felhőzet. A nyugati tájakon még este is sok lesz a felhő. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati szelet főként a Dunántúlon erős, néhol viharos lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 17°C között alakul, nyugaton lesz az enyhébb idő.

Szerdán többnyire derült vagy gyengén felhős időre számíthatunk, csapadék nem lesz. Az északi, északnyugati, majd változó irányú szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3°C és +4°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 15°C között alakul.

Csütörtökön főként gyengén felhős időre számíthatunk sok napsütéssel. Csapadék nem lesz. A nyugati, délnyugati szél többfelé megélénkül, néhol megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -3°C és +3°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 12°C és 20°C között alakul, az Alpokalján lesz a legenyhébb idő.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken nagyrészt erősen felhős lesz az ég, majd délutántól, estétől nagyobb területen csökkenhet a felhőzet. Szórványosan várható eső, zápor. Az északnyugati szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0°C és +6°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 15°C között alakul.

Nincs még egy hely a Földön, ahol ennyire kreatív a természet

Sokan úgy tartják, ha elég figyelmes vagy, Izlandon meghallhatod a természet szívdobbanását. És ugyan ki ne merülne el szívesen abban a rengeteg csodában, amit a sziget rejt?

Ezt is szeretjük