Heti horoszkóp július 29-től augusztus 4-ig: a Kost meghódítják, a Vízöntő karrierje szárnyal

Sok csillagjegynek most a harmóniára kell koncentrálnia.

Heti horoszkóp, 2024. 31. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyári pörgés szuper dolog, de egy idő után fárasztó lehet, és eljöhet az a pont, amikor az ember túltelítődik ingerekkel, élményekkel. Ilyenkor nem árt egy kicsit lassítani, és átgondolni, hogyan lehet újra megtalálni a nyugalmat és az egyensúlyt.

Bár mostanában is adódhatnak izgalmak, a héten sok jegy számára a harmónia megőrzése vagy épp visszaállítása lesz a feladat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Van valaki, akit nem tudsz kiverni a fejedből, és azonnal megjelennek a pillangók a gyomrodban, ahogy meglátod. Ez a személy valószínűleg nem egy új ismeretség, de eddig egyszerű szimpátiát éreztél iránta. Most viszont megláthatod egy olyan oldalát, ami vonzalmat ébreszt benned - és ez nem teljesen véletlen, lehet, hogy ő is pontosan ezt szeretné elérni. Ha érezteted vele, hogy sikerült meghódítania, izgalmas időszak kezdődhet.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha valaki feszegeti a határaidat, ne add meg neki azt az elégtételt, hogy felcsattansz. Inkább vegyél egy nagy levegőt, számolj el tízig, és próbálj meg higgadtan reagálni. Te így jöhetsz ki a legjobban a helyzetből, és a másikat is kizökkenti majd a nyugalmad. A héten próbálj az egyensúly megtartására törekedni a munkád és az énidő között! Szükséged van a pihenésre, ez most nem a hajtás időszaka.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Úgy érezheted, hogy most bárkivel egy hullámhosszra tudsz kerülni. Használd ki ezt a képességet, és dolgozz csapatban, mert így sokkal könnyebben elérheted a céljaidat! Motivációd is visszatért, rég nem buzgott benned ennyire a tettvágy. Karrieredben ez most pozitív változást hozhat, ha kiaknázod a lehetőségeidet. A költekezéssel azonban csak óvatosan, most ne ugorj bele impulzusvásárlásba.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szükséged van az egyedüllétre, de közben a társaság is hiányzik. Próbáld úgy alakítani a napjaidat, hogy mindkettőre jusson idő, mert csak úgy őrizheted meg a harmóniát, ha magadra és a szeretteidre is koncentrálsz a héten. Ha régóta van párod, kapcsolatotok mérföldkőhöz érkezhet, és komolyabb elköteleződés lehet kilátásban. Ha egyedülálló vagy, a baráti körödön keresztül megismerhetsz egy izgalmas személyt.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A héten minden a baráti kapcsolataid körül foroghat. Elgondolkodtathat egy barátság, amit már régóta ápolsz, és úgy érezheted, változásokra van szükség. A nagy beszélgetések segítenek tisztázni a félreértéseket és feloldani az ellentéteket, ezért ha úgy érzed, hogy a másik is nyitott rá, kezdeményezd a kommunikációt! Ha pedig nem találsz értő fülekre, talán érdemes megfontolnod a lezárást, elengedést.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szomjazod a tudást, ezért ideje, hogy valami újat tanulj. Ha van egy bizonyos érdeklődési köröd, amiben szeretnél jobban elmélyülni, ez a hét kiváló lehet erre. Ha viszont valami teljesen új témába vetnéd bele magad, erre is ideális az alkalom: ne félj belevágni! Ha párkapcsolatban élsz, és a közelmúltban hullámvölgybe kerültetek, most megerősödve jöhettek ki belőle. Egyedülállóként most inkább magadra fókuszálsz.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Olyan témában kérheti valaki a véleményedet, amiben nem szeretnél állást foglalni. Légy diplomatikus, és ne sodord magad olyan helyzetbe, amit később megbánnál. Ha a családodban feszültség keletkezett, ez a héten feloldódhat, és lehet, hogy épp ehhez kell majd a pártatlanságod. Párkapcsolatodban most minden olyan intenzívnek tűnik, nem unatkoztok. Ha jelenleg nincs társad, dilemmába kerülhetsz egy illetővel kapcsolatban.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Most jólesik a karrieredre koncentrálni, örömödet leled a munkádban, és késztetést érzel arra, hogy fejlődj. Ha okosan használod fel az erőforrásaidat, minden esélyed megvan arra, hogy erőfeszítéseid meghozzák az eredményt, és feljebb léphess a ranglétrán. Ha a párkapcsolatodban feszültség keletkezett valami miatt, amit nem mondtál ki, inkább beszéljétek meg a dolgot, mert csak így léphettek előre.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Tele vagy kreatív energiákkal, nagyon vágysz arra, hogy létrehozz valami szépet. Ez a hét kiváló alkalom arra, hogy hódolj a kreatív hobbiknak, mert nemcsak a saját lelkednek teszel jót vele, hanem másokat is megörvendeztethetsz a látványos végeredménnyel. Ha régóta élsz párkapcsolatban, most visszatérhet a kezdeti szikra. Ha egyedülálló vagy, olyan izgalmas helyzetbe kerülhetsz, amely a tinédzseréveidet idézi.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagy erény a munkád iránti elkötelezettséged, de észre kell venned, hogy mikor van az a pont, amikor ez már tőled vesz el. Törekedj rá, hogy visszanyerd az egyensúlyt a karrier és a magánélet között, szükséged lehet egy kis megállásra és újratervezésre. A szeretteidnek is szükségük van rád, és neked sem ártana egy kis töltekezés a családoddal, barátokkal töltött időből. Ha elvesztetted a harmóniát, fontos, hogy újra visszatalálj hozzá.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Sikeresebb lehetsz a munkádban, mint bármikor. Végre méltányolják, hogy milyen keményen dolgozol, és nem kell úgy érezned, hogy a teljesítményed nincs arányban az elismeréssel. Még az is lehet, hogy a jelenleginél egy sokkal jobb lehetőséget ajánlanak fel, ami elgondolkodásra késztet. Mielőtt döntesz, beszéld meg az opciókat azokkal, akik a legközelebb állnak hozzád, és akik véleményére adsz.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ideje felállítanod egy prioritási listát, mert mostanában kicsit túlvállaltad magad, és egyszerre szeretnél mindenhol ugyanolyan mértékben megfelelni. Ennek azonban csak az lesz a vége, hogy semmire sem tudsz teljes gőzzel koncentrálni, mindenbe csak belekapsz, és a nagy igyekezet ellenére sehol sem leszel elégedett azzal, amit nyújtottál. Állj meg egy kicsit, gondold végig, hogy mi a legfontosabb, és mindig csak a következő lépésre koncentrálj!

Miért félünk attól, amit nem ismerünk?

Hogyan formálja a mesterséges intelligencia a mindennapjainkat?

A Femina Klub októberi vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a mesterséges intelligencia rejtelmeiről beszélget. Vajon hogyan fog alakulni a világunk a mesterséges intelligencia térhódításával? Milyen szerepe lesz az AI-nak mindennapjainkban?

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. október 24. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük