Heti horoszkóp június 17-től június 23-ig: az Ikrek jó hírt kap, a Nyilast nagy szerencse éri

Fontos fordulatokat tartogat a hét a csillagjegyek számára.

Heti horoszkóp, 2024. 25. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyakunkon a nyár, amire sokan a lazítás, kikapcsolódás időszakaként gondolnak. Megállásról azonban szó sincs, az élet zajlik, és történések sorozata teszi izgalmassá a mindennapokat.

Te is energikusabbnak érzed magad most, mint az év többi részében? Talán szükség is lesz az lendületre: a legtöbb csillagjegy számára nem lesz unalmas a hét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Csodálatos időszak veszi kezdetét: hosszú idő után most végre elmondhatod, hogy minden szempontból felhőtlenül érzed magad. Használd ki, hogy most összeállnak a dolgok, és töltődj fel élményekkel, pozitív energiával. A minőségi pihenésre is fordíts megfelelő időt, különben könnyen felborulhat a törékeny egyensúly. Ne sajnáld magadtól az alvással töltött órákat, lustálkodj, amennyit csak tudsz! Ha új dolgokba fognál, most kiváló az alkalom, hiszen semmi negatív tényező nem vonja el a figyelmed. 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Családtagod vagy kedves ismerősöd olyasmiben kérheti a segítséged, amiben te tudod a legmegfelelőbb támogatást nyújtani. Érdemes vállalnod a felkérést, mert később te is számíthatsz majd viszonzásra. Ez a hét ideális arra, hogy lezárd a párkapcsolatodat régóta beárnyékoló kérdést. Társaddal egy hullámhosszon vagytok, most hatékonyan kommunikálhattok. A dolgok rendeződése a munkahelyi életedben is új löketet ad, amire nagy szükséged van, mert az utóbbi időben fáradtnak érezted magad.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Remek hírt kaphatsz a héten, ami nemcsak a jelenben villanyoz fel, de a jövőt is pozitívabb fényben látod tőle. Tervezgess bátran, de ne hozz hirtelen döntést, mindent alaposan fontolj meg! Ha megfelelően átrágod a lehetőségeid, mielőtt határozol, a dolgaid kedvezően alakulnak majd. A munkahelyeden is a hidegvéred megőrzése lesz a legfontosabb a héten. Próbára tehetik a türelmed, de számolj el tízig, mielőtt bármit reagálsz!

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy ideje úgy érzed, kicsit monotonná váltak a dolgok, nem igazán történt olyasmi, ami felkavarta volna az állóvizet. Ennek most vége: remek lehetőséget kapsz, amivel ha élsz, kiszakadhatsz az egyhangúságból. A szívügyek terén is történhet előrelépés. Ha van párod, a kapcsolat mérföldkőhöz érkezik. Ha egyedülálló vagy, befészkelheti magát egy izgalmas gondolat a fejedbe olyasvalakivel kapcsolatban, akire korábban nem tekintettél potenciális jelöltként. Ez most megváltozik, de ne ronts ajtóstól a házba, inkább hagyd, hogy minden magától kialakuljon!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ezen a héten különösen figyelj oda a pénzügyeidre, mert kétesélyes az alakulásuk. Ha elengeded magad, túlköltekezhetsz, ha viszont kicsit jobban kézben tartod a dolgokat, olyan lehetőségek adódhatnak, amelyekből aztán hosszú távon is profitálhatsz. Baráti beszélgetés során bánj óvatosan a kritikával, mert a célszemély épp nincs olyan lelkiállapotban, hogy jól kezelje azt. Próbálj a pozitívumokra koncentrálni, és lehet, hogy ennek hatására később még te is átértékeled magadban a helyzetet.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Légy most különösen nyitott a külvilágra, mert olyan apró élményekkel gazdagodhatsz a mindennapok során, amelyek boldoggá tesznek. Kellemes meglepetést okozhat egy váratlan találkozás egy régi ismerőssel, ráadásul olyan helyen, ahol egyikőtök sem számított volna a másikra. Egyébként is nosztalgikus hangulatban érezheted magad mostanában. Add át magad ennek bátran, nézegess régi fotókat, hallgass zenéket a múltból, és szívd magadba a szép emlékek örömét! Jó hatással lesz a lelkedre.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ez a hét megvilágosodást hozhat egy kérdésben, ami régóta foglalkoztat. Egyszerre rájöhetsz, hogy az eddigi próbálkozásaidat miért nem koronázta siker, és teljesen új perspektívából foghatsz neki a dolgoknak. Ha költözésen töröd a fejed, ne lépj elhamarkodottan, mert szorult helyzetbe kerülhetsz. Ezúttal inkább menj biztosra! Utazás kapcsán ugyanez a helyzet: ha nyaralást szervezel, mindennek alaposan járj utána, és megfontoltan válassz úti célt és szállást!

Skorpió (X. 23. - XI. 21.) 

Optimistán szemléled az életed, és erre van is okod: úgy tűnik, most minden arannyá válik, amihez érsz. Szárnyal a kreativitásod, és tele vagy energiával - ez nagyszerű kombináció, amiből jó dolgok sülhetnek ki. Azért figyelj, hogy ne vidd nagyon túlzásba a hedonizmust, mert az véget vethet ennek a lendületes időszaknak, ami jól kihasználva később is meghatározó lehet. Idős ismerőssel folytatott beszélgetésed rávilágíthat olyan összefüggésekre, amelyekre eddig nem gondoltál.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagy szerencse ér, amihez hasonlót már rég nem tapasztaltál. Ne add ki túlságosan az élményedet, inkább tartsd meg magadnak és a szűk környezetednek - így sokkal értékesebb marad, és több lehetőséged rejlik majd benne. Érdemes erre a hétre időzíteni egy kis kiruccanást, mert most biztosan jól sikerül. Kirándulj, barangolj a természetben, fedezz fel ismeretlen területeket akár egyedül, akár a szeretteid körében! Könnyen lehet, hogy olyan helyre bukkansz, ami fontossá válik számodra, és mostantól szívesen visszajársz majd.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Hosszú ideje húzódó ügy végére kerülhet pont a héten, ami régóta aggaszt, de végül te jöhetsz ki belőle szerencsésen. Olyan megoldás születhet, amire korábban nem is gondoltál volna, de számodra előnyös lesz. Ünnepeld meg a régóta vágyott nyugalmat, jutalmazd meg magad egy kis pihenéssel! Párkapcsolati konfliktusodat is sikeresen rendezheted, társad most megfelelő partnernek bizonyul ebben. Szakíts most kicsit több időt a családodra, mert valakinek nagy szüksége van a társaságodra. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pozitív változásra számíthatsz a karrieredet illetően. Végre kilátásba kerülhet egy olyan áttörés, amellyel szintet léphetsz, és közelebb kerülhetsz a céljaidhoz. Keményen dolgoztál az utóbbi időben, aminek köszönhetően most nem kell annyira hajtanod. Így jut időd a hobbidra - ezt mindenképp használd ki, mert szükséged van a töltekezésre! Közben járj nyitott szemmel, mert olyasvalaki érdeklődését kelthetted fel, akire érdemes lehet figyelmet fordítanod. Ha párkapcsolatban élsz, a barátok okozhatnak egy kis konfliktust, amit nyílt beszélgetéssel elsimíthattok.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Családi perpatvarba kerülhetsz, de sikerül megőrizni a hidegvéred, amivel kivívod a többiek elismerését és szimpátiáját. Végül még a békebíró szerepébe is kerülhetsz, amit kezelj kellő bölcsességgel és óvatossággal! Ha mostanában sokat aggodalmaskodtál valami miatt, most megnyugvásra lelhetsz, az ügy rendeződni látszik. Hajlamos vagy sporttal kezelni a stresszt, ami remek módszer, de vigyázz, hogy ne vidd túlzásba! Lazíts kicsit, és ne vedd a válladra mások terheit!

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Fotó: Getty Images

Ezt is szeretjük