Heti horoszkóp január 22-től január 28-ig: a Kost nagy szerencse érheti, az Ikrek szerelembe eshet

Izgalmas dolgok várnak a csillagjegyekre a héten.

Heti horoszkóp, 2023. 4. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ünnepi nagy zsongás után most egy csendesebb időszak következik a csillagjegyek életében, viszont korántsem eseménytelen. Lesz, akit nagy szerencse ér, és olyan is akad, akit talán a következő napokban talál meg a szerelem.

Lássuk, mi történik január negyedik hetében a csillagjegyekkel! Ha arra is kíváncsi vagy, mire számíthatsz 2024-ben, kattints ide, és olvasd el az éves horoszkópot.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A következő héten nagy szerencse érhet a magánéletedben, a napjaid pedig tele lesznek meglepetésekkel és lehetőségekkel. Ne félj kiállni magadért és megmutatni, mire vagy képes. A munkahelyeden új feladatokat kaphatsz, amelyek növelik a felelősségedet és a presztízsedet. A pénzügyeidben óvatosnak kell lenned, mert váratlan kiadások merülhetnek fel. A szerelemben romantikus pillanatokat élhetsz át, ha nyitott vagy az új kapcsolatokra.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A következő hét nyugodt és harmonikus lesz számodra. Élvezd a békét és a kényelmet, amit a családod és a barátaid nyújtanak. A munkahelyeden sikeresen megoldasz minden problémát, ami eléd kerül. A pénzügyeidben bőséget és gazdagságot tapasztalhatsz, ha okosan kezeled a pénzedet. A szerelemben hűséges és megbízható partnerre találhatsz, ha tisztelettel és odaadással bánsz vele.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A következő napokban sok változás történhet az életedben. Új emberekkel és helyzetekkel találkozhatsz, amelyek bővítik a látókörödet és a tudásodat. A munkahelyeden kreatív és innovatív ötleteket mutathatsz be, amelyek elismerést és dicséretet hoznak neked. A pénzügyeidben változékonyságot és kockázatot tapasztalhatsz, ezért légy rugalmas és alkalmazkodó. A szerelemben szórakoztató és érdekes partnerre lelhetsz, csak mutasd meg a kommunikatív és humoros oldalad.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Lendületesen, tele energiával indul számodra a hét. Ha jó helyre összpontosítod az energiáidat, akkor nagy sikereket érhetsz el a munkádban. A pénzügyeid is rendben vannak, sikerül a céljaidnak megfelelően félretenni. A hét második felében egy régi ismerősöddel futhatsz össze, aki fontos üzenetet hozhat számodra.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kitűnő kommunikációs érzékeddel lenyűgözheted a feletteseidet, és megmutathatod, hogy megérdemled az előléptetést. Azonban vigyázz, mit mondasz, mert ez most hosszú időre meghatározhatja a pozíciódat a karrieredben. A pároddal harmonikus a kapcsolatotok, segítitek egymást a céljaitok megvalósításában, azonban érdemes néha a romantikára is áldozni. 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Érzelmekben gazdag, mély hétre számíthatsz, ugyanis a következő napokban több emberrel is sikerül végre megbeszélnetek a régi sérelmeket. Lesz, akinek te bocsátasz meg, és akad majd olyan is, aki enged az igazából, hogy jó kapcsolatot ápoljon veled. A szerelmeddel egy nagyobb utazás van kilátásban, ami felpezsdítheti a kapcsolatotokat, és végre esélyt adhat a valódi kikapcsolódásra. 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kreativitásod rengeteg embert inspirál majd a héten, ezzel segíthetsz megoldást találni a problémáikra. A szerelemben szenvedélyes társra lelsz, aki szinte rajong érted, és mindent megtesz a boldogságodért. Igyekezz kimutatni te is szeretetedet és a hálád a törődés iránt. A családodban valakinek szüksége lehet rád, add meg neki a segítséget, hisz ő is rengeteg dologban segített neked. 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ez a hét a kapcsolatokról szól számodra. Sikerül a régi barátaiddal megerősítened a kötelékeket, és most már tudod, hogy rájuk bármikor számíthatsz. A pénzügyeiddel viszont nem vagy elégedett, és kezd eleged lenni abból, hogy folyton számolgatnod kell. Ezt a problémát egy új munkahely is megoldhatja. Ne légy kishitű, és nézz körbe, találsz lehetőségeket!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A napokban több energiavámpírral lesz dolgod, de a rutinoddal már tudod, hogyan fegyverezd le őket, és tartsd távol érzelmileg a gondolataikat. Egy kisebb összeg ütheti a markod a héten, ami épp jól jön. Az ünnepi időszak kiürítette a pénztárcádat, de hamarosan lehetőséget kaphatsz pluszpénz keresésére. A pároddal nagy az egyetértés közöttetek, egymás támaszai vagytok, ami sokat jelent ezekben a kicsit nehezebb időkben. 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A hét számodra a pihenésről és a relaxálásról szól, amit a szeretteiddel és a szerelmeddel tölthetsz. Most ne gondolj a munkára, és próbáld elfelejteni a hosszú távú céljaidat. Ha most feltöltődsz, meglátod, mindennek a megvalósítására lesz energiád a jövőben. 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten sikerül lezárnod egy rossz kapcsolatot, ami rengeteg energiádat vette el a közelmúltban. Szerencsére a barátaid segítenek túllépni a bánatodon, közös programokkal terelhetik el a figyelmed. Most érdemes belevetned magad a munkába, a főnökeid látják benned a potenciált.

Halak (II. 20. - III. 20.)

A napokban nagyot fordulhat veled a világ, ami arra ösztönöz, hogy átértékeld az életed dolgait. Hagyd, hogy azok, akik nem érdemlik meg a társaságodat, lemorzsolódjanak, és ne félj az egyedülléttől. Meglátod, megtalálnak majd az olyan emberek, akikkel igazán önmagad tudsz lenni. Ha szingli vagy, érdemes letöltened egy randiappot. Talán ott vár rád az igazi!

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük