Heti horoszkóp október 9-től október 15-ig: a Vízöntő új barátra találhat, a Baknak szerencséje lehet

A napokban nem várt események történhetnek.

Heti horoszkóp 2023. 40. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hét nem csak egyre több színes, őszi levelet, hanem számos izgalmas élményt rejtegethet a csillagjegyek számára. 

Lesznek, akik új barátra lelhetnek, és akadnak olyanok is, akiknek rendkívül szerencsésen alakulnak a napjaik. Lássuk, mi történik a csillagjegyekkel október második hetében!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A munkahelyeden kihívások elé állíthatnak a feletteseid, de gyorsan és könnyen alkalmazkodsz a nem várt helyzetekhez. A párkapcsolatodban végre béke honol, viszont ha szingli vagy, már frusztrálhat a pártalanság. A következő napokban érdemes jobban körülnézned a baráti társaságodban, lehet, valaki nem csak barátként tekint rád. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Sokan irigykedhetnek rád a kitartásod miatt, de csak te tudod, mennyi munkával járt oda jutnod, ahol most vagy. Csak tartsd a szemed a célon, és minden a legjobban alakul. A magánéletedben egy nehéz időszakon vagy túl. Igyekezz több időt szánni a családodra és a barátaidra. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nemrég olyasvalakiben csalódhattál, aki nagyon közel áll hozzád. A következő időszak mutatja meg igazán, mennyire erős a közöttetek lévő kötelék, és tudjátok-e rendezni a konfliktust. A munkádban sikeresnek érezheted magad, és a főnökeid is elégedettek veled. Az állhatatosságod mindig elnyeri a jutalmát. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új hobbiban próbálhatod ki magad, ami segít a lazításban. A barátaidnak köszönhetően nem telnek unalmasan a napjaid, de szeretnél egy társat, akivel megoszthatod a boldogságod. Ezen a héten felbukkanhat valaki, aki első látásra elvarázsol. Tartsd nyitva a szemed! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Most érdemes a megérzéseidre hallgatnod, mert jó útra terelhetnek. Anyagi függetlenséged biztonságot ad neked, viszont a túlköltekezéssel könnyen bajba sodorhatod magad. A pároddal hosszú út elé nézhettek, ahol olyan izgalmakban lehet részetek, amit eddig még nem tapasztaltatok. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A nyugodt természeted ellenére ezen a héten valaki kihozhat a sodrodból, viszont a magad érdekében kell tisztáznod a konfliktust. Hosszabb időt tölthetsz a családoddal, ami elég energiával tölt fel ahhoz, hogy kibírd a szürke hétköznapokat. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha még nincs párod, akkor most semmiképp sem az ismerkedés állhat a fókuszban nálad. Igyekszel minden percet kihasználni az életedből, és elég időt tölteni a szeretteiddel. A munkádat is nagy erőbedobással végezed, hisz tudod, hogy a befektetett energia meghozza gyümölcsét. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ez a hét az új kezdetekről szólhat számodra. Bátran belefoghatsz a terveidbe, mert lesznek, akik támogatnak a megvalósításban. Szerelmi életed kiegyensúlyozott, fél szavakból is értitek egymást a kedveseddel. Ha nincs még párod, érdemes nyitva tartani a szemed, az új kezdet itt is megtalálhat. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A kreativitásodnak hála több problémás helyzetet is megoldhatsz a héten. De érdemes odafigyelned arra, hogy ne hagyd magad kihasználni. Ha szingli vagy, egy új hódoló jelenhet meg a láthatáron, aki nem közömbös a számodra sem. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagyobb pénzösszeg ütheti a markod, aminek most kifejezetten örülhetsz, hisz kicsit elengedted magad a költések terén. De a szerencsédnek ezzel nincs vége, jó hírek érkezhetnek egy projekteddel kapcsolatban. A szerelmed támogató és megértő veled, ami büszkeséggel és energiával tölt el. Az ismerkedésre is ideális a hét. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Az utóbbi időben elveszettnek érezhetted magad, most viszont egy olyan ember léphet az életedbe, aki akár a legjobb barátoddá is válhat. Rajtad áll, felismered-e benne a jó szándékot. A munkádban rengeteg segítséget nyújtasz a kollégáidnak, ezért hálásak neked. Figyelj, hogy ne ess túlzásba! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, de ez nem szegi a kedved, és tovább élvezed az őszi napsugarakat. Igyekezz kihasználni a jó időt, mert egy kültéri program nagy változást hozhat az életedbe. Lehet, nem kell tovább vágyakoznod, mert megkapod, amit már oly régóta akartál. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

 (Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük