Heti horoszkóp október 2-től október 8-ig: a Skorpió változást tapasztalhat, a Rák fontos döntést hozhat

Az első októberi hét számos kalandot tartogat a csillagjegyek számára.

Heti horoszkóp 2023. 39. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az október színes levelekkel dobja fel a hangulatot, az ősz közepére viszont megérkeznek a hűvösebb napok is. De ez nem szegi kedvét a vállalkozószellemű csillagjegyeknek. 

Van, aki nagy változáson mehet keresztül, másoknak pedig fontos döntést kell meghozniuk. Lássuk, mi történik a csillagjegyekkel a héten! 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ideje lezárnod egy konfliktust, ami régóta nyomaszt. Meglátod, a továbblépés nagy megkönnyebbülést hoz majd. Párkapcsolatod harmonikus, úgy érzitek, most minden gondolatotok egymásra hangolódott. A munkahelyeden küzdened kell a feljebb lépésért, de már nem maradhatott sok hátra. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Rendkívül jól alakulnak a dolgaid az utóbbi időben, és ezt mindenki észrevette rajtad körülötted. Ne foglalkozz az irigy tekintetekkel, és használd ki az eléd táruló lehetőségeket. A pároddal egy kisebb konfliktusotok lehet, de gyorsan elsimítjátok a dolgot. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Hajlamos vagy túlzásokba esni, ezért probléma adódhat a pénzügyeiddel. De ha odafigyelsz a költéseidre, akkor elkerülheted a bajt. A munkádban sikeres vagy, és felnéznek rád a munkatársaid. Ha párt keresel, akkor most érdemes lehet jobban körülnézned a környezetedben. Lehet, valaki rég csak rád vár. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy nagyon fontos döntést kell meghoznod a héten, ami hatással lehet a jövőd alakulására is. Nem kell elsietned, van időd a gondolkodásra. A családodban nem várt esemény következhet be, amit neked kell majd megoldanod. A szeretteid bíznak benned, ezért nem ez az első alkalom, hogy a te segítségedet kérik. A szerelmi életed elhanyagoltad, és elvesztél a sok munkában. Ideje erre is időt fordítanod! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy nagyobb utazás várhat rád, de nem pihenésről van szó. Fontos, hogy most mit lépsz, mert ha elég bátor vagy, rengeteg lehetőség nyílhat meg előtted. A szerelmeddel egy nehéz időszakon vagytok túl, de most úgy tűnik, végre visszatért a harmónia a kapcsolatotokba. Ha szingli vagy, élvezed a barátaiddal töltött időt, de már vágysz a törődésre. Adj esélyt a szerelemnek beférkőzni az életedbe! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Rengeteg emberről gondoskodhattál az utóbbi időben, ami teljesen kimerített. Most érdemes egy hosszabb pihenést beiktatnod, hogy feltöltsd magad a hideg hónapokra. A munkahelyeden mindig helytállsz, ezért úgy gondolod, nem lesz nehéz szabadságot kérned. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ha kapcsolatban vagy, ketten tudtok majd megoldani egy hirtelen felmerülő problémát. Ez a nehézség pedig csak erősíti az egységeteket. Szingliként keresed az igazit, és talán hamarosan meg is találod. Egy nem várt szituációban találhat rád a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nagy változáson mész keresztül mind a környezetedben, mind pedig az érzelmeid terén. Most megerősödhetsz, és rájöhetsz, mik a valódi erősségeid. Ha pedig sikerül, akkor a céljaid egy karnyújtásnyira lehetnek tőled. Ne engedd elbizonytalanítani magad! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nehezebbnél nehezebb feladatokkal bombázhatnak a munkahelyeden, és ez nagyon fárasztó lehet, de te helytállsz. Ezzel kivívod a munkatársaid elismerését, a főnököd pedig fizetésemelésen is elgondolkodhat. A családodban minden a legnagyobb rendben, ez ad neked erőt a mindennapokhoz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ismét izzani kezdhet a levegő közted és egy régi ismerősöd között. Már mindketten letettetek a közös jövőről, ám egy nem várt esemény újra összesodort titeket. Érdemes megbeszélnetek az érzelmeiteket, mert hosszú távon mindkettőtöknek megnyugvást adhat. Ha munkaváltáson gondolkodsz, most jó alternatívák kerülhetnek a látókörödbe. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valaki hatalmas csalódást okozhat neked azzal, hogy nem teljesíti a neked tett ígéretét. Ám nem ez az első alkalom, hogy nem állja a szavát, lehet, el kell engedned ezt a kapcsolatot. Szerelmeddel a napokban hatalmas öröm érhet, ami elfeledteti veled a hétköznapok gondjait. Szingliként egy szórakozóhelyen ismerhetsz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Itt az idő, hogy együtt pihenjetek a pároddal. Néhány őszi program is pezsgést hozhat a kapcsolatotokba. De a barátaidat se felejtsd el, és szánj időt rájuk is. A munkádban harmóniát élhetsz meg, mert számos siker ér a szakterületeden. Kollégáiddal viszont kicsit nehezen jössz ki. Ha közelebbről is megismernéd őket, talán akadna olyan, akit megkedvelsz. Horoszkópos ékszer » 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük