Heti horoszkóp szeptember 18-tól szeptember 24-ig: a Ráknak elcsavarhatják a fejét, a Bakot nagy szerencse érheti

Nem várt fordulatok jöhetnek a héten.

Heti horoszkóp 2023. 38. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz előrehaladtával sokakon úrrá lesz az évszak varázslatos hangulata. Ugyanakkor igyekeznek kiélvezni az utolsó erős napsugarakat, és olyan kültéri programokat szerveznek, ahol együtt lehetnek a barátaikkal.

Ezek a találkozók pedig számos fordulatot hozhatnak. Lássuk, kinek mit jósol a heti horoszkóp!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó híreket tartogat számodra a hét, de ehhez ki kell használnod az eléd táruló lehetőségeket. Nincs vesztegetni való időd, és ezt te is érzed. Ha időben lépsz, nagy üzletbe vághatod a fejszéd. A szerelmi életed harmóniában telik, ez ad neked erőt a mindennapokban. Ha szingli vagy, élvezed az egyedüllétet, és haladsz a céljaid felé. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Kellemes emlékeket ébreszthet benned egy rég nem látott személy, azonban ne feledd: a múltat nem véletlenül hagytad hátra. A munkahelyeden nagyon sokat dolgozol az előléptetéshez, emiatt főnököd is ambiciózusnak tarthat. De szánj egy kis időt a pihenésre is. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagy terveket szősz, amelyek most végre megvalósulhatnak. Tanuld meg elfogadni a segítséget, és gyorsabban haladhatsz, mint azt gondolnád. A pároddal laposnak érezhetitek a kapcsolatotokat a sok munka miatt, de csak egy kis energiát kell belefektetnetek, hogy újra minden rendben legyen. Szingliként keresed az igazit, és hamarosan rád is találhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy baráti találkozó alkalmával találhat rád a szerelem. Rajtad múlik, hogy adsz-e esélyt a kapcsolatnak, vagy úgy döntesz, élvezed még az egyedüllétet. Családodban nem várt esemény következhet be, de azonnal alkalmazkodsz, így sikerülhet gyorsan megoldanod a problémát. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Sok kihívást tartogat számodra a hét, ezért kitartónak kell lenned. Meglátod, megéri a sok fáradozás! A szerelmeddel egy hosszabb utat tervezhettek, ami nem lesz zökkenőmentes, de az izgalmas szituációk csak összekovácsolnak titeket. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ha időben cselekszel, lesz lehetőséged helyrehozni egy hibát. A munkahelyeden sokan számítanak a tudásodra, te pedig igyekszel segítséget nyújtani, ám oda kell figyelned arra, hogy ne aprózd el magad. A kapcsolatod harmonikus, szingliként pedig belevethetted magad a randiappok legmélyebb bugyraiba. Akadt is néhány hal a horgodra. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valami újban próbálhatod ki magad a héten, ami látványosan boldoggá tesz. Alig várod, hogy tanulj, amit sokan nagyra értékelnek benned. Magabiztos vagy a kapcsolatodat illetően is, és a héten bebizonyosodhat, hogy erre minden okod megvan. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten különösen ügyelned kell arra, kinek mit mondasz, mert óhatatlanul rossz fát tehetsz a tűzre. Egy nagyobb eseményre is hivatalos lehetsz, ahová először nem szeretnél elmenni, de lesz, aki meggyőzhet. Ha szingli vagy, meglepődsz, kinek akad meg a szeme rajtad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A karriered a lehető legpozitívabb irányt veszi, és végre úgy érzed, te is fejlődsz. Bár egy kisebb nézeteltérésbe keveredhetsz a pároddal, hamar elsimítjátok a konfliktust, és már közösen tervezitek a hétvégi programot. Szánj időt a barátaidra is, akikkel rengeteg kalandban lesz még részed. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagy szerencse érhet a héten, amin meg is lepődsz, hisz nem tartod magad különösen mákosnak. Új tapasztalataid pedig jó szolgálatot tesznek majd a jövőre nézve. Ha egyedülálló vagy, tölts időt a barátaiddal, lehet köztük valaki, aki másként tekint rád. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Merj kiállni önmagadért, mert ha te nem teszed meg, akkor mások sem fognak. A barátaid kiállnak melletted, és támogatnak, ne félj attól, hogy ezzel elveszíted őket. Több van benned, mint gondolnád, csak hagynod kell kibontakozni. Ha szingli vagy, ezen a héten rád kacsinthat a szerelem. Járj nyitott szemmel! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Bármerre indulsz, sikert sikerre halmozol. Igyekezz észben tartani, hogy miért is kezdted el, és ne hagyd eltéríteni magad a választott útról. Kezedben a boldogság kulcsa a szerelmi életedben is. Valaki segíthet döntést hozni ebben. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük