Heti horoszkóp augusztus 28-tól szeptember 3-ig: a Skorpió ismét szerelmes lesz, a Szűznek pénz üti a markát

A nyár vége rengeteg jó dolgot tartogat.

Heti horoszkóp 2023. 34. hét
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Feltöltődve, kipihenve kezdődhet az ősz, ugyanis a csillagjegyek nagy részének szerencsésen teltek a nyári hónapok. 

De ezen a héten is pozitív történések várhatóak: van, aki most találhatja meg a szerelmet, és akad, akinek a pénzügyei rendeződnek. Lássuk, mi történik augusztus utolsó, szeptember első napjaiban a csillagjegyekkel!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A munkahelyeden új feladat találhat meg, ami büszkeséggel tölt majd el. A családtagjaid közül valaki szívességet kérhet tőled, te pedig örömmel segítesz, mert tudod, hogy így végre meghálálhatod az ő jóindulatát. Ha szingli vagy, érdemes ezen a héten alaposan figyelned a jelekre, mert lesz, akinek beindítod a fantáziáját. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nagyon mozgalmas hét elé nézel mind a magánéletedben, mind pedig a munkahelyeden. Számos változás következik be az életedben a következő napokban, de ne aggódj, jól állod a sarat. A pároddal szeretnétek minél több időt tölteni egymással, ha szingli vagy, akkor pedig csak magadra koncentrálsz. Úgy érzed, most minden kerek.  Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A megjelenésed lenyűgözött valakit, akit nemrég ismertél meg. Sokat gondol rád, de azért néha neked is eszedbe jut. Érdemes lehet elmélyíteni a kapcsolatod vele. A pénzügyeidben igyekszel tudatosabb lenni, minél többet foglalkozol vele, annál jobban kezeled. Folytasd a tanulást! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ezen a héten megjelenhet egy rég nem látott ismerős, akivel sikerül rendezned egy múltbéli konfliktust. Ettől megkönnyebbülsz, és úgy érzed, rengeteg energiád szabadult fel. Egész héten pezsegsz, ami nemcsak a munkahelyedre, de a magánéletedre is jó hatással lesz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Sok pozitív megerősítést kapsz a következő napokban. A főnököd a teljesítményedet dicséri, a családtagjaid pedig kifejezik a büszkeségüket. A szerelmeddel egy nagyobb hullámvölgy után most ismét harmonikus a kapcsolatod. Ha szingli vagy, párkereső alkalmazásokkal szórakozol, és találsz is néhány igazán izgalmas személyt. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Nem várt pénzösszeg ütheti a markod a hét elején, amit most érdemes befektetned. Rengeteg problémádat oldhatja meg ez az összeg. Magabiztosan haladsz a céljaid felé, de közben arra is figyelsz, hogy jó kapcsolatot ápolj a hozzád közel állókkal. A hét második felében a szokásosnál is több baráti találkozód lesz. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Elszánt és kötelességtudó vagy, azonban szánj egy kis időt magadra is. Ezen a héten lesz alkalmad pihenni, használd ki a lehetőségeket. Ha van párod, akkor egy romantikus, kettesben töltött vacsora sokat jelenthet, ha szingli vagy, akkor a hozzád közel állókkal lazulhatsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Régóta álmodoztál valakiről, aki igazán megért, és most úgy érzed, végre megtaláltad. Már csak a te döntésed, beengeded-e az éltedbe, hogy kiteljesedjen a kapcsolatotok. A munkahelyeden most nagy lehet a káosz, de te gyorsan találsz megoldásokat, így rád nincs hatással a felfordulás. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Lehetőséged nyílik a tekintélyedet és az elismertségedet növelni a közvetlen környezetedben azzal, hogy kiállsz valakiért vagy valamiért. Így kiderül, hogy lehet rád számítani a bajban. Ezekben a napokban valaki felfigyel rád, ami dilemmához vezethet a jövőddel kapcsolatban. Jól fontold meg, mire vágysz igazán! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Elszántan küzdesz a munkahelyeden azért, hogy fizetésemelést kapj, aminek a gyümölcse most beérni látszik. A főnököd beszélgetésre hívhat, amiből csak jó sülhet ki. A családodban te oldasz meg egy problémát, így bizonyítod: teljesen felnőttél. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Izgalmasan alakul a heted. Már az elején valaki olyannal futsz össze, aki jó hírt hoz neked, és a pénzügyeid is rendeződnek lassan. Párkapcsolatodban harmónia köszönt be, ha pedig szingli vagy, akkor érdemes nyitva tartani a szemed. Bármelyik pillanatban rád találhat a nagy ő. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Olyan belső erővel rendelkezel, ami átsegített a nehézségeken. Erős kisugárzásoddal pedig nemcsak a munkahelyeden, hanem a magánéletben is mágnesként vonzod magad köré az embereket. De jobb, ha megválogatod, kik vesznek körül. A pozitív energia pozitív gondolkodást szül. Horoszkópos ékszer »

(A képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük