Heti horoszkóp június 5-től 11-ig: a Halak sikeres, a Mérleg szerencsés napok elé néz

A napokban pozitív események sora ígérkezik a horoszkóp szerint.

GettyImages-806988924

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre itt a nyár! A június beköszöntével sokakon úrrá lesz az évszak varázslatos hangulata, a gyermeki várakozás, a napsugár táplálta öröm.

Mindezt további pozitív dolgok is kísérik a napokban, így mosolygó arcokra számíthatunk: egyeseket siker, másokat szerencse vár. Lássuk, kinek mit jósol a heti horoszkóp!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Jó híreket tartogat számodra a hét, ugyanis egy számodra fontos ügyben végre előrelépés történhet. Ez motiválttá és pozitívvá tesz. Kedveseddel megbeszéltek egy régi félreértést. Ha még szingli vagy, titkos hódolód összeszedheti bátorságát. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Új fejezet indul az életedben, mely elé kíváncsi várakozással tekintesz. Most derűlátóbb vagy, mint valaha. Pároddal összetartás, mély érzelmek és sok közös terv jellemzi most a kapcsolatotokat. Ha még szingli vagy, egy szórakozóhelyen leszólíthat egy jóképű pasi. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis egy nagyszerű megoldás jut eszedbe otthoni költségeid csökkentésére. Anyagi helyzeted ezáltal fellendülhet. Párkapcsolatod harmonikus, most jobb a kommunikációtok is. Szingliként egy régi jelölt ismét felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Energikus és vidám leszel a héten. Sok mindent sikerül elintézned, ami nemcsak elégedetté tesz, hanem még motiváltabbá is. Kedveseddel varázslatos a kapcsolatod. Sokat tervezgettek a napokban. Szingliként egyszerre két udvarlód is lesz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Nagyszerű hangulatban, kellemesen telik a heted. A mozgás, a tudatosabb táplálkozás érezteti hatását. Energikusságod tervezgetésre sarkall: most nagy változást érhetsz el életedben. Szíved választottja kellemes meglepetést okoz. Szingliként új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

A nyár beköszönte feldob, sok-sok terved lehet, amiket sorban megvalósíthatsz majd. Élsz, mint hal a vízben: elégedett mosolyod le sem lehetne törölni az arcodról. Pároddal kellemes szabadtéri program vár. Szingliként egy régi plátói szerelmed ismét felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szerencsés napok elé nézel, így az esedékes ügyintézésed, döntéseid érdemes erre a hétre időzíteni. Pároddal újra felpezsdül, felforrósodik a kapcsolatotok. Szingliként most első látásra érkezhet a szerelem, egy szabadtéri szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Jó hír: egy korábbi jó döntésed most hozza meg jól megérdemelt gyümölcsét. Büszke lehetsz megfontoltságodra, józanságodra. Pároddal egy közös baráti vagy családi program vár. Ha még szingli vagy, barátnőd mutathat be valakinek. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Új kilátások jelennek meg a horizonton: ez lehet egy költözés, de akár egy új kapcsolat is. Akárhogyis, előbbre viszi a sorsod. Kedveseddel szorosabbra fűződik kapcsolatotok, szóba kerül egy következő lépcsőfok megtétele. Szingliként egy társkereső app hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Most az aktív kikapcsolódásé, a sporté, a játékoké a főszerep! Kipróbálsz valami újat, amiről eddig azt hitted, nem neked való. Most kiderül, hogy nagyon is! Kedveseddel új célt tűztök ki, melyet közösen valósítotok meg. Szingliként forró nyári flört veheti kezdetét. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Frappánsan oldasz meg egy váratlanul jelentkező problémát, ám jobb, ha továbbra is figyelsz, és nem száll fejedbe a dicsőség. Szerelmeddel kis féltékenység bizonyítja a ragaszkodásotokat. Ha még szingli vagy, az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Sikert aratsz a munkahelyeden egy nagyszerű ötlettel. Főnököd is meglepődik, miért nem adsz hangot hasonló meglátásaidnak gyakrabban. Pároddal egy kellemes kirándulás teszi színesebbé a hetet. Szingliként rájössz, valójában kire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Kép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük