Heti horoszkóp május 22-től 28-ig: a Bika új lappal kezd, a Rák sikert arat

A napokban nagy változások jöhetnek.

GettyImages-1251796118
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A heti horoszkóp jóslata szerint ezen a héten nagy változások jöhetnek: egyesek új lappal kezdenek, mások kivívják a jól megérdemelt sikerüket.

A tavaszi szél sokak szerelmi életét is felborzolja: nagy szerelmek születnek, a meglévők pedig fellobbannak, felpezsdülnek a héten.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Heted zsúfoltabb lehet a szokásosnál, ám úgy érzed, a sok feladat által inkább erősödsz és fejlődsz, semmint elfáradnál. Pároddal a nyári tervek kerülhetnek szóba, és szükség lesz egy kompromisszumra. Szingliként az online ismerkedés tartogat pozitív meglepetést. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új fejezet indul az életedben. Most sok minden változhat körülötted, de pozitívan tekintesz előre. Ez egy jó alapot teremt a jövőre nézve. Párkapcsolatod harmonikus. Most több időtök lehet egymásra. Szingli vagy? Egy barátnőd tervezhet bemutatni egy jóképű ismerősének. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valamilyen nagyobb szabású tervet szövögetsz, ám ennek megvalósításához sok pénz is kellhet. Egyelőre meg kell találnod a módját, hogyan spórold össze. Pároddal egy kisebb félreértésbe keveredtek, ami jókedvű kacajban végződik. Ha még egyedülálló vagy, egyik férfiismerősöd kezd jeleket küldeni. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A napokban sikert aratsz, ami nemcsak egy váratlan eredmény, de jól megérdemelt diadal is lesz. Méltán leszel büszke magadra. Pároddal harmóniában telik a hét. Közös terveitek kerülnek szóba. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két illető is megragadja a figyelmed. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Valami, ami számodra fontos, kedvező fordulatot vehet. Ez nemcsak megnyugtat, de motiválni is fog. Szerelmeddel közös ötletetek támad, melyet együtt valósíthattok majd meg. Ha még nincs párod, egy izgalmas flörtbe keveredsz, ami nagyon feldob. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új helyzetben találod magad, melyben egyelőre nem vagy otthon, mégis érzed, menni fog, és jól alkalmazkodsz majd. Magabiztosság önt el.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, de a teljesítése valami miatt nem megoldható. Ne érezd magad kellemetlenül, inkább irányítsd ahhoz a személyhez, aki szerinted segíthet neki. Kedveseddel némi féltékenység bontakozhat ki, de ez egykettőre elillan. Ha még szingli vagy, régi plátói szerelmed bukkan fel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nyári terveid szövögeted, de nem könnyű megtalálni a megfelelő időbeosztást. Szerencsére hamar tisztábban láthatsz majd. Szerelmeddel romantikus hetetek lesz. Ha még egyedülálló vagy, váratlanul egy új jelentkező akad horogra, aki zavarba ejtő bókjaival halmoz el. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyszerű ötleted támad a munkahelyen, amit hiba lenne magadban tartani. A megfelelő pillanatban hozakodj elő vele! Ha párban vagy, egy fenyegető harmadik miatt aggódhatsz. A legjobb, ha őszintén elbeszélgetsz pároddal. Egyedülállóként olyasvalaki tetszik meg, aki külsőleg nem az eseted. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ideje egy alapos takarítást, szelektálást végezni környezetedben. Ez nemcsak a lakásnak, hanem a lelkednek is jót fog tenni. Kedveseddel közösen kaptok egy jó hírt. Ez kedvező irányban változtathat közös utatokon. Ha még szingli vagy, egyik exedről hallasz pletykát. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy korábbi döntésedről most kiderül, jó volt, vagy rossz: izgalmas, de ezen is túl kell esni! Kíváncsisággal tekinthetsz előre. Szerelmeddel együtt oldotok meg egy hirtelen adódó problémát. Újfent kiderül, milyen jó csapat vagytok. Szingliként megfogalmazódik benned, kire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kellemesen csalódsz egy személyben, akiről eddig negatív dolgokat gondoltál. Egy megnyilvánulása most átfordíthat benned mindent. Pároddal a hét a humor jegyében telik. Most a szokásosnál is többet nevettek majd. Ha még egyedülálló vagy, egy online társkereső hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük