Heti horoszkóp május 15-től 21-ig: a Mérleg szerelmes lesz, az Oroszlán kellemesen csalódik

A héten a csillagjegyek pozitív változásokat tapasztalhatnak.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten pozitív energiákban lubickolhatnak a csillagjegyek. Valaki a szívügyekben, más karrierjében tapasztal pozitív változást, lesz, aki pedig pénzügyeit tudja jobban kézben tartani. 

Lássuk, mit jósol a heti horoszkóp az egyes jegyeknek a jövő hétre.

KOS (III. 21. - IV. 20.)

A munkahelyeden sok lesz a teendőd, így fontos, hogy a héten arra is figyelj, hogy minden adandó alkalommal kikapcsolódj. A kemény munkádnak meglesz a gyümölcse. Szerelmeddel utazást terveztek, és egyre közelebb kerültök egymáshoz. Ha szingli vagy, akkor a héten többen is versenyezhetnek a kegyeidért. Horoszkópos ékszer »

BIKA (IV. 21. - V. 20.)

A héten bőven jut időd olyan programokra, amiket régóta vártál, ezért a munkahelyeden is jobban teljesítesz. Párkapcsolatodban lehetnek konfliktusok, de a kommunikációtoknak hála, mindent meg tudtok beszélni, és a megértéssel közelebb kerültök egymáshoz. Ha szingli vagy, a héten érdemes megnézned az ismerkedőappokat, mert érdekes emberrel találkozhatsz. Horoszkópos ékszer »

IKREK (V. 21. - VI. 21.)

Életed pezseg, rengeteg izgalmas beszélgetés vár rád a héten. Munkahelyeden lehet, hogy unatkozol kicsit, de hobbijaid kárpótolnak. Pároddal lehet egy kis kommunikációs súrlódás, de megtaláljátok az utat ahhoz, hogy megértsétek egymást. Szingliként most nagyon élvezed a szabadságot, rengeteg időt töltesz a barátaiddal, és eközben akár még izgalmas flörtök is várhatnak rád. Horoszkópos ékszer »

RÁK (VI. 22. - VII. 22.)

Jókedvűen és álmodozón telik a hét. Szárnyalsz munkahelyeden. Párkapcsolatodban sok időt tudtok együtt tölteni, és ez egyre közelebb hoz titeket egymáshoz. Ha szingli vagy, akkor a héten egy baráton keresztül találkozhatsz egy jóképű valakivel, aki szemlátomást érdeklődni fog irántad. Horoszkópos ékszer »

OROSZLÁN (VII. 23. - VIII. 22.)

Lendületesnek és lelkesnek érzed magad a munkahelyeden, amitől a nehézségek, a terhelés is elviselhetőbbé válnak. Főnöködben kellemesen csalódsz. Pároddal a kommunikációtokon dolgoztok, és ez a munka meg is hozza a gyümölcsét. Ha szingli vagy, akkor a héten flörtökben lubickolsz: az egyik talán komolyabbá is válhat. Horoszkópos ékszer »

SZŰZ (VIII. 23. - IX. 22.)

Tele vagy jó ötletekkel és tervekkel, és azzal, hogy mindennap egy kicsit tenni tudsz érte, közelebb is kerülsz a célhoz. Pároddal kiléptek a komfortzónából, és ez mindkettőtöknek jót tesz. Ha szingli vagy, akkor a héten a hobbijaid olyannyira lefoglalnak, hogy nem is gondolsz párkapcsolatra, mert annyira jól érzed magad egyedülállóként, szabadon. Horoszkópos ékszer »

MÉRLEG (IX. 23. - X. 22.)

Fáradtabb lehetsz a héten, ezért különösen figyelj a pihenésre. Munkahelyeden érhetnek akadályok és nehézségek, de végül meg tudsz velük küzdeni. Párkapcsolatodban a hétvégén várhat rátok közös kikapcsolódás. Ha egyedülálló vagy, a héten fordulat történhet egy régóta húzódó, ám nagyon kecsegtető ismerkedésben, utolér a szerelem. Horoszkópos ékszer »

SKORPIÓ (X. 23. - XI. 21.)

Kreativitásod szárnyal, amit hobbijaidban élsz ki. Ez annyira feldob, hogy a munkahelyeden is könnyebben teljesítesz. Párkapcsolatodban békés, harmonikus, konfliktusmentes időket éltek. Ha szingli vagy, akkor szociális eseményeken várhatnak rád érdekes ismeretségek. Az egyikből több is lehet. Horoszkópos ékszer »

NYILAS (XI. 22. - XII. 21.)

A héten a munkahelyeden minden energiádat bedobod, és kemény munkád gyümölcsöt hoz. Párkapcsolatodban egy nehéz ponthoz érkezhettek, de át fogjátok együtt vészelni az esős napokat, és erősebben jöttök ki belőle. Szingliként többen is versenyeznek a kegyeidért, és lehet, hogy eljön az idő, hogy választanod kell. Horoszkópos ékszer »

BAK (XII. 22. - I. 20.)

A pénzt jól fogod a markodban, és ez hosszú távon még biztosabb hátteret hoz a számodra. Hobbijaid most háttérbe szorulnak, de rengeteg ötleted van, amit meg is fogsz tudni hamarosan valósítani. Párkapcsolatod virágzik, egy szép kirándulás várhat. Ha egyedülálló vagy, akkor az internetes társkereső tartogathat izgalmas találkozásokat. Horoszkópos ékszer »

VÍZÖNTŐ (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyeden lehet egy konfliktusod, de hála higgadtságodnak, megoldjátok a helyzetet. Párkapcsolatodban minden nyugodt, és élvezed azt a biztonságot, amit ad számodra. Egyedülállóként sok programban lehet részed, és olyan emberekkel is találkozhatsz, akik közül akad majd egy potenciális jelölt. Horoszkópos ékszer »

HALAK (II. 20. - III. 20.)

A héten sok munkád lehet, ezért figyelj arra, hogy a szabadidőt izgalmasan töltsd, hiszen könnyen belefásulhatsz a rutinba. Párkapcsolatod stabil, sok minőségi időt tudtok együtt tölteni a hétvégén. Ha egyedülálló vagy, a héten találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek felkelted az érdeklődését. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük